Festartiklar

Allt du behöver för festen!
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 16 av totalt 24

 1. 1
 2. 2
 • Ballonger 100-pack Laxrosa
  Nedsatt pris!

  Ballonger 100-pack Laxrosa

  Ballonger 100-pack Laxrosa
  129 kr
 • Ballonger 100-pack Rosa
  Nedsatt pris!

  Ballonger 100-pack Rosa

  Ballonger 100-pack Rosa
  129 kr
 • Folieballong Mini Zebra
  Nedsatt pris!

  Folieballong Mini Zebra

  En mindre folieballong i form av en zebra. Fyll med luft eller, om du vill att den ska flyga, med helium. Passar bra att ge bort som en present eller till kalaset.
  29 kr
 • Folieballong Mini Tiger
  Nedsatt pris!

  Folieballong Mini Tiger

  En mindre folieballong i form av en tiger. Fyll med luft eller, om du vill att den ska flyga, med helium. Passar bra att ge bort som en present eller till kalaset.  Ca 20 cm i diameter.
  29 kr
 • Folieballong Mini Champagne
  Nedsatt pris!

  Folieballong Mini Champagne

  Liten festlig Folieballong i form av en champagneflaska. Passar utmärkt till nyårsfesten, möhippan, svensexan eller till festen i största allmänhet. Fyll med helium för allra bästa effekt. Ca 30 cm långt.
  29 kr
 • Folieballong Mini Giraff Blå
  Nedsatt pris!

  Folieballong Mini Giraff Blå

  Liten blå Folieballong i form av en liten giraff med texten "It's a boy!" vilket gör den till den ultimata ballongen till din babyshower. Fyll med helium för allra bästa effekt. Ca 30 cm långt.
  29 kr
 • Folieballong Mini Giraff Rosa
  Nedsatt pris!

  Folieballong Mini Giraff Rosa

  Liten Folieballong i form av en liten giraff med texten "It's a girl!" vilket gör den till den ultimata ballongen till din babyshower. Fyll med helium för allra bästa effekt. Ca 30 cm långt.
  29 kr
 • Folieballong Mini Unicorn
  Nedsatt pris!

  Folieballong Mini Unicorn

  Liten Folieballong i form av en liten Unicorn med guldglittrigt horn, rosa man med fina blommor i. En mindre enhörningsballong till födelsedagskalaset eller som present! Fyll med helium för allra bästa effekt. Ca 20 cm fullt uppblåst.
  29 kr
 • Folieballong T-Rex
  Nedsatt pris!

  Folieballong T-Rex

  Stor Folieballong i form av en Dinosaurie med vassa tänder och röda ögon. Drömmen för födelsedagskalaset eller till någon som älskar Dinosaurier! Fyll med helium för allra bästa effekt. Ca 70 cm fullt uppblåst.
  69 kr
 • Folieballong Unicorn Regnbåge
  Nedsatt pris!

  Folieballong Unicorn Regnbåge

  Stor Folieballong i form av en enhörning med regnbågsfärgad man och pannlugg. Drömmen för födelsedagskalaset eller till någon som älskar unicorns! Fyll med helium för allra bästa effekt. Ca 70 cm fullt uppblåst.
  69 kr
 • Folieballong Haj
  Nedsatt pris!

  Folieballong Haj

  Stor Folieballong i form av en haj med stort leende. Drömmen för födelsedagskalaset eller till någon som älskar hajar! Fyll med helium för allra bästa effekt. Ca 70 cm fullt uppblåst.
  69 kr
 • Folieballong Flamingo
  Nedsatt pris!

  Folieballong Flamingo

  Stor Folieballong i form av en flamingo i en riktigt härlig rosa färg. Drömmen för födelsedagskalaset eller till någon som älskar långbenta fåglar! Fyll med helium för allra bästa effekt. Ca 70 cm fullt uppblåst.
  69 kr
 • Ballongpump Manuell
  Nedsatt pris!

  Ballongpump Manuell

  Ballongpump Manuell
  39 kr
 • Ballongpump Elektrisk
  Nedsatt pris!

  Ballongpump Elektrisk

  Ballongpump Elektrisk
  (1)
  399 kr
 • Sugrör Rostfritt Stål
  Nedsatt pris!

  Sugrör Rostfritt Stål

  Ett set med rostfria sugrör. Innehåller tre stycken böjda och tre stycken raka sugrör i rostfritt stål. Plastbanta och slipp onödigt skräp med sugrör i rostfritt stål som går att använda igen och igen. Medföljer gör även små diskborste för enkel rengöring.
  99 kr
 • Drink Dispenser med Ställning 4 L
  Nedsatt pris!

  Drink Dispenser med Ställning 4 L

  En dryckesdispenser med tappkran som rymmer hela 4 liter. Fyll den med valfri dryck och servera på kalaset eller festen. Perfekt för sommarens kommande student-, examen- och bröllopsfester. Med ställning för att enkelt komma åt och ställa glaset under tappkranen vilket minimerar spill. Fungerar utmärkt att ha i kylen till din Kombucha eller Iste.
  199 kr
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 16 av totalt 24

 1. 1
 2. 2