Gräddsifoner

Gräddsifoner kommer i flera storlekar, färger och utförande. Gemensamt har de alla att de är den perfekta hjälpredan för att fixa vispad grädde i ett nafs. Öppna sifonen, häll i helt vanlig grädde (eller laktosfri eller högpastöriserad eller vad du nu känner för) och skruva på toppen igen. mata i en patron och välj munstycke efter tycke och smak. Skaka om sifonen och börja spritsa grädde som ett proffs. Du slipper diska skålar och vispar efter varje användning och när du har spritsat den grädde som du behöver till pannkakorna, din hot shot, jordgubbarna och tårtan så ställer du helt enkelt in hela sifonen med sitt innehåll i kylen tills nästa anvädning. Färsk grädde har en hållbarhet på ungefär två veckor i en försluten sifon så känner du för ytterligare en hot shot på kvällskvisten så tar du bara ut sifonen och spritsar vidare. PGW har både gräddsifoner och drivgas till dessa. 

Bläddra utifrån
Kategori
 1. Partoner till Gräddsifon (10)
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 16 av totalt 29

 1. 1
 2. 2
 • Gräddsifon 0,5 liter Röd/vit
  Nedsatt pris!

  Gräddsifon 0,5 liter Röd/vit

  Lackerad vinröd aluminiumbehållare med vitt huvud i plast. Gör grädde snabbt och enkelt utan att vispa! Glöm inte köpa patroner, art.nr B717.
  (14)
  369 kr
 • Gräddsifon Rostfri 0,25 lit - Högblank
  Nedsatt pris!

  Gräddsifon Rostfri 0,25 lit - Högblank

  Gräddsifonerna är verktyg du inte kan vara utan, passar bra både i köket och på resan. Här har du en gräddsifon rostfri 0,25 liter högblank, som gjord för din nästa Irish Coffee.
  739 kr
 • Gräddsifon 0.5 liter Rostfri
  Nedsatt pris!

  Gräddsifon 0.5 liter Rostfri

  Med Gräddsifon 0,5 liter rostfri kan du göra grädde, snabbt och enkelt, utan att vispa! Desserten till festen på landet blir klar på några sekunder. Modellen är rostfritt stål och packningarna i silikon för enkel maskindisk.
  (2)
  885 kr
 • Gräddsifon 0,25 liter Vit
  Nedsatt pris!

  Gräddsifon 0,25 liter Vit

  Det här är vår minsta gräddsifon som ryms i det minsta av kylskåp. 0,25-liter räcker för att överraska vännerna med en dessert de sent kommer att glömma.
  (7)
  359 kr
 • Gräddsifon 0,25 lit Röd
  Nedsatt pris!

  Gräddsifon 0,25 lit Röd

  Ta med den röda lilla gräddsifonen och ett paket lustgas patroner i väskan och ta hand om dessertförberedelserna. Med spritsad fluffig grädde som smakar bättre än någon annan så toppar du kvällen och blir bäst på fest.
  359 kr
 • Gräddsifon Rostfri Thermo 0,5 lit - Högblank
  Nedsatt pris!

  Gräddsifon Rostfri Thermo 0,5 lit - Högblank

  En högblank Gräddsifon Rostfri Thermo 0,5 lit ärinte bara snygg och lustgasdriven, den kan också användas för att: vispa grädde,smaksätta kaffetoppings, göra delikata såser, yoghurtmousse, vispa soppor ochmycket annat.
  999 kr
 • Gräddsifon 0.5 liter Silver/vit
  Nedsatt pris!

  Gräddsifon 0,25 liter Silver/vit

  Behållare i polerad aluminium med vitt huvud i plast. Gör grädde snabbt och enkelt utan att vispa! Glöm inte köpa patroner, art.nr B717 .
  355 kr
 • Gräddsifon 0.5 liter Svart
  Nedsatt pris!

  Gräddsifon 0.5 liter Svart

  The black beauty är en svartlackerad gräddsifon som håller för att toppa hundratals drinkar och desserter. Så länge du fyller på med lustgas så kommer den här att leverera.
  (5)
  369 kr
 • Gräddsifon 1 liter Rostfri
  Nedsatt pris!

  Gräddsifon 1 liter Rostfri

  Gör grädde snabbt och enkelt utan att vispa! Glöm inte köpa patroner, art.nr B717. Dennar modell är helt i rostfritt stål. Packningarna är i silikon. Kan därför maskindiskas.
  (4)
  996 kr
 • Gräddsifon 0.5 liter Silver/vit
  Nedsatt pris!

  Gräddsifon 0.5 liter Silver/vit

  En gräddsifon i silver med huvud i vit plast som rymmer 0,5 liter är perfekt för dig som ska ta steget från att handjaga desserten till att vispa som ett proffs. Grädden blir klar på några sekunder.
  (9)
  369 kr
 • Gräddsifon 0,25 lit Svart
  Nedsatt pris!

  Gräddsifon 0,25 lit Svart

  En kolsvart gräddsifon i minsta storleken kan tas med överallt och lyfta festen till en ny nivå. Överaska vännerna med nyvispad grädde på några sekunder.
  359 kr
 • Gräddsifon 0,5 liter Metall
  Nedsatt pris!

  Gräddsifon 0,5 liter Metall

  Gräddsifonen som ger barkänsla i vardagsrummet. Tänkt för professionella krögare men finns nu tillgänglig för dig att köpa hem. Drivs med lustgas och vispar upp grädden på några sekunder.
  (15)
  427 kr
 • Gräddsifon Rostfri 0,25 lit - Borstat Stål
  Nedsatt pris!

  Gräddsifon Rostfri 0,25 lit - Borstat Stål

  Fransk chokladmousse är en riktig klassiker som blir tre resor godare när den görs med en liten gräddsifon i rostfritt borstat stål. Guldkant på vardagen är att få spritsa grädde med en sifon som drivs på lustgas.
  730 kr
 • Gräddsifon 0,5 liter Vit
  Nedsatt pris!

  Gräddsifon 0,5 liter Vit

  En vitlackerad gräddsifon så vacker att den alltid kan stå framme på köksbänken. Möjligheterna blir enorma på festen när du tar fram en sån här skönhet.
  (13)
  369 kr
 • Spritsmunstycke Tulpan Vitt
  Nedsatt pris!

  Spritsmunstycke Tulpan Vitt

  Spritsmunstycke Tulpan. Till gräddsifon. En lite tjockare sprits än den raka spritsen.
  (3)
  32 kr
 • Spritsmunstycke normal Svart
  Nedsatt pris!

  Spritsmunstycke normal Svart

  Spritsmunstycke normal Svart
  (1)
  32 kr
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 16 av totalt 29

 1. 1
 2. 2