Gräddsifoner

Gräddsifoner som drivs på lustgas

Gräddsifonen är det ultimata verktyget för den som vill få till den perfekt fluffiga grädden till sin gräddtårta, eller den krämigaste soppan att servera som förrätt till middagsgästerna. Med en gräddsifon kan du göra soppor, såser, mousser, krämer och maränger hemma i köket med samma kvalitet som på en restaurang. Gräddsifonen är multiverktyget som alla hemmakockar borde ha hemma i sitt kök!

Gräddsifoner för alla tillfällen

Gräddsifoner skapar en fluffig grädde som håller sig fin längre än grädde som vispats på vanligt vis. Det finns alltså flera fördelar med att använda sig av en gräddsifon istället för att vispa grädde på det traditionella sättet: man slipper vispa det förhand, det går snabbare, det har längre hållbarhet, är enkel att använda, och det viktigaste av allt: det ger perfekt resultat varje gång.

Bland vårt breda sortiment av gräddsifoner finns det flera varianter att välja mellan; välj mellan olika färger, storlekar och material. Vi erbjuder bland annat gräddsifoner i rostfritt stål som inte bara är enkla att använda men även enkla att rengöra då de går att maskindiskas. Vi har även gräddsifoner som har en inbyggd thermos och kan därför användas ihop med varma vätskor. Vilket ändamål du än har tänkt använda din gräddsifon till, så hittar du det här i vårt sortiment! 

Lustgasdrivna gräddsifoner är multiverktyg

Gräddsifoner drivs av N20 lustgas. Drivgasen väger 8 gram styck och självklart erbjuder vi även dessa bland vårt sortiment. Hos oss hittar du lustgaspatroner i både 10-pack och 36 x 10-pack, alternativ som passar både för den som planerar att använda sin gräddsifon ofta och den som vill göra det lite mer sällan. Gräddgasen säljs i patroner från vårt eget märke MOSA och det kan alltid vara bra att ha ett par patroner extra hemma i skafferiet.

Det är enkelt att använda detta multiverktyg: det enda du behöver göra är att öppna sifonen, häll i helt vanlig grädde och skruva sedan på toppen igen. Sedan sätter du in en gaspatron, N20, och väljer det munstycke du vill ha, till exempel, ett munstycke i form av en fin tulpan. Skaka om sifonen, spritsa på grädden och voilà! Perfekt grädde på en gång! Den som vill lyxa till det lite extra kan även välja att mixa in lite smaksatt arom i sin grädde, till exempel jordgubbe eller blåbär.

Grädden har lång hållbarhet i kylen, och håller sig fin i 10-12 dagar. Grädden kan du ha till tårtan, chokladen, på toppen av Irish coffee, eller bara gå och mumsa på för den som verkligen är helt tokig i grädde!

Gräddsifonen är alltså det perfekta verktyget för den som alltid vill ha fluffig grädde till sin tårta eller toppa sin drink med, laga utsökt krämiga soppor, och skapa himmelskt goda såser!

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-20 av 29

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Gräddsifon 0,5 liter Röd
  Rating:
  91%
  387 kr
 2. Gräddsifon 0.5 liter Rostfri
  Rating:
  95%
  929 kr
 3. Gräddsifon 0,25 lit Vit
  Rating:
  91%
  377 kr
 4. Gräddsifon 0,25 lit Röd
  377 kr
 5. Gräddsifon 0,5 liter Svart
  Rating:
  78%
  387 kr
 6. Gräddsifon 1 liter Rostfri
  Rating:
  90%
  1 046 kr
 7. Gräddsifon 0.5 liter Silver/vit
  Rating:
  94%
  387 kr
 8. Gräddsifon 0,25 lit Svart
  377 kr
 9. Gräddsifon 0,5 liter Metall
  Rating:
  77%
  448 kr
 10. Gräddsifon 0,5 liter Vit
  Rating:
  92%
  387 kr
 11. Spritsmunstycke Tulpan Vitt
  Rating:
  87%
  34 kr
 12. Spritsmunstycke normal Svart
  Rating:
  100%
  34 kr
 13. Spritsmunstycke normal Vitt
  34 kr
 14. Spritsmunstycke Tulpan Svart
  34 kr
 15. Patronhållare Gräddsifon Vit
  Rating:
  97%
  34 kr
 16. Patronhållare Gräddsifon Svart
  Rating:
  92%
  34 kr
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-20 av 29

Sida
per sida
Sätt fallande sortering