Köksmaskiner

Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 16 av totalt 22

 1. 1
 2. 2
 • Snabbtitt Köttkvarn
  Ny
  Nedsatt pris!

  Köttkvarn

  En köttkvarn är grunden för all riktig matlagning. Korv, köttbullar, hamburgare och mycket annat börjar med kvarnen. Enkel att montera, rengöra och använda. Alla mathantverkare behöver en köttkvarn där hemma.
  749,00 kr
 • Snabbtitt Multikokare
  Ny
  Nedsatt pris!

  Multikokare

  Multikokaren kan förbereda flera olika måltider på samma gång. Fisk, fågel, ris och pasta är en enkel match för multikokaren.
  1 299,00 kr
 • Snabbtitt Cold Brew Asobu Silver
  Ny
  Nedsatt pris!

  Cold Brew Asobu Silver

  Brygg din egen Nitro Coffe med en Asobu cold brew och en gräddsifon. Nitro kaffe är en kall kaffe som är blandad med nitrogen, kväve, serveras i ett ölglas och ger dig en helt ny kaffeupplevelse.
  599,00 kr
 • Snabbtitt Cold Brew Asobu Black
  Ny
  Nedsatt pris!

  Cold Brew Asobu Black

  Brygg din egen Nitro Coffe med en Asobu cold brew och en gräddsifon. Nitro kaffe är en kall kaffe som är blandad med mjölk och nitrogen, kväve, serveras i ett ölglas och ger dig en helt ny kaffeupplevelse.
  599,00 kr
 • Snabbtitt Pepparkvarn Eletrisk
  Ny
  Nedsatt pris!

  Pepparkvarn Eletrisk

  Har du nånsin prövat att röra om i grytan och mala peppar samtidigt? Det är ingen konst med vår batteridrivna, elektriska pepparkvarn. Justerbar grovlek på kornen och stilren i rostfritt stål.
  119,00 kr
 • Snabbtitt Kaffekvarn Burr
  Ny
  Nedsatt pris!

  Kaffekvarn Burr

  Kaffekvarnen som lyfter smakerna och ger dig möjligheten att göra kaffe som proffsen. Välj själv om du ska mala för brygg, espresso eller någon annan kaffesort.
  399,00 kr
 • Snabbtitt Eletrisk Matlåda
  Ny
  Nedsatt pris!

  Eletrisk Matlåda

  Värm din egen måltid, snabbt och enkelt med en eldriven lunchlåda. Praktisk att ha med sig till jobbet, på vägarna, på utflykten och många andra ställen.
  99,00 kr
 • Snabbtitt Fritös 1.5L
  Ny
  Nedsatt pris!

  Fritös 1.5L

  Fritera mat hemma med utan att bränna sig? Riskerna är små och smakerna stora med den hör fritösen. Hemgjorda pommes, lökringar och mycket annat, nyfräst och klart.
  399,00 kr
 • Snabbtitt Fritös 3.0L
  Ny
  Nedsatt pris!

  Fritös 3.0L

  En fritös är kul men en gigantisk fritös är det bästa som finns. Gör din egna twist på Kentucky fried, smaken och volymen blir autentisk med 3 liters fritösen.
  439,00 kr
 • Snabbtitt Kaffekvarn
  Ny
  Nedsatt pris!

  Kaffekvarn

  En kaffekvarn ger en unik smakupplevelse och möjligheten att mala exakt den mängd bönor som du önskar. Du får kaffet färskbryggt precis som du vill ha det. Malningsgrad, mängd och blandningar bestämmer du själv.
  149,00 kr
 • Snabbtitt Espresso Bryggare
  Ny
  Nedsatt pris!

  Espresso Bryggare

  Utsökt kaffe är ett hantverk som kräver sin espressomaskin. Här är espressobryggare med högt tryck, mjölk skummare och med en modern design. Allt du behöver för att lyfta ditt kaffehantverk till en ny nivå.
  999,00 kr
 • Snabbtitt Fritös Airfryer 2,4L
  Ny
  Nedsatt pris!

  Fritös Airfryer 2,4L

  Friterade mat med all den goda smaken men utan det onyttiga är nu möjlighet med Air Fryer. En fritös som ger krispig mat utan kokande olja är inte längre en hörsägen, den är här.
  1 199,00 kr
 • Snabbtitt Glassmaskin
  Ny
  Nedsatt pris!

  Glassmaskin

  Gör egen glass hemma med vår glassmaskin. Både hård och mjukglass så fort som på 30 minuter men liten knapptryckning. Glass är desserten som alla älskar och som går att smaksätta på tusen olika sätt.
  1 499,00 kr
 • Snabbtitt Jelly Candy Maker
  Ny
  Nedsatt pris!

  Jelly Candy Maker

  Trött på chips och popcorn? Med en Jelly candy maker kan du skapa ditt egna godis i de smaker, färger eller former du önskar, hälsosamt eller kaloribomb, bara fantasin sätter gränser.
  279,00 kr
 • Snabbtitt Vakuumförpackare
  Ny
  Nedsatt pris!

  Vakuumförpackare

  Vakuumförpackning minskar matsvinn, lyfter smaker och utvecklar din matlagning till nya höjder. Den här vakuumförseglaren är perfekt för både hemmet och restaurangen.
  799,00 kr
 • Snabbtitt Blender Smoothie
  Nedsatt pris!

  Blender Smoothie

  Gör smoothies hemma dagligen med en stark och säker Blender Smoothie. Blendern krossar is och kan användas till mycket mer än bara smoothies. Gör egen hummus, hallonsorbet och puré. Starta dagen med en näringsrik frukt eller grönsaksdryck. Se till att ge din kropp en bra start på dagen med de bästa ingredienserna. Smoothien är klar på några sekunder och kan tas med i bilen för den som har bråttom.
  639,00 kr
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 16 av totalt 22

 1. 1
 2. 2