Trygg Ehandel
0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

Köksmaskiner

PGW har köksmaskiner som gör din vardag i köket lättare och roligare!

Börja dagen med en nybryggd kaffe gjord av kaffebönor som du har malt hemma själv. Har du bråttom på morgonen kan du snabbt göra din egen smoothie med en blender där behållaren du mixtrar i också är en behållare du kan sätta lock på och ta med till bilen. Njut av en färsk och nyttig smoothie som du har gjort hemma själv. Frukosten är livsviktig och rekommenderas att inte hoppa över. Har du inte tid för att sitta och njuta av en frukost vid köksbordet så är en elegant blender den perfekta lösningen då du kan få i dig både frukt och grönsaker snabbt och enkelt. En Blender Smoothie från Camry krossar is och kan även användas till att göra till exempel puré, hummos och pesto.

Spara tid och stress med hjälp av en köksmaskin i snygg design.

Hos oss på pgw.se finner du köksmaskiner till det mesta av de bästa. Alla maskiner är starka, stabila och av hög kvalité. Med en multikokare kan du få hela middagen tillagad på en och samma gång! Med en fritös får du snabbt krispiga pommes utan spill och kladd med het olja. En Slow Juicer är det ultimata sättet att göra egen juice hemma pä, då en slowjuicer behåller vitaminer och fibrer och juicen kan förvaras i kylskåpet i två dygn utan problem.

Gör egen glass och godis hemma!

Att göra glass och godis hemma själv är en kul aktivitet för barn. Många familjer idag är medvetna om alla faror med socker, tillsatser och farliga E-ämnen. Gör du egen glass hemma så kan du vara 100% säker på vad dina familj får i sig. Beställ en glassmaskin  och njut av hemmagjord glass utan farligt socker och farliga tillsatser. Vår Candy maker är framtagen så att du ska kunna göra och njuta av godis och choklad som du har gjort hemma själv. En godismaskin i olika färger och roliga former. Allt för att barnen ska få så hälsosamt lördagsgodis som möjligt.

Vi på pgw säljer även bland annat klara kit för dig som vill göra egen ost, brygga egen öl, vin eller cider. 

Stort sortiment av köksmaskiner, utrustning, kökstillbehör och allt inom hemmabryggning.

Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 16 av totalt 26

 1. 1
 2. 2
 • Snabbtitt Eletrisk Pepparkvarn
  Nedsatt pris!

  Elektrisk Pepparkvarn Enkel

  Finmalt, grovkorningt eller hela korn? Med en elektrisk pepperkvar så är möjligheterna endast överträffade av matlagningslädjen. Kökets kanske viktigaste redskap, elektrisk och med toppkvalité.
  99 kr
 • Snabbtitt Svamptork
  Nedsatt pris!

  Svamptork

  En praktiskt svamptork med effekten 400W. Svamptorken är anpassad för att torka svampar, grönsaker, frukt, kött och kryddor. Tack vare torkningen så är dessa särskilt enkla att preservera. Svamptorken är tystgående och stör inte det vardagliga livet när den är igång. Stora brickor gör att du kan torka en större mängd samtidigt och eftersom du staplar brickorna på varandra så ta torken minimalt med plats. Tack vare temperaturkontrollen så kan du ställa in torken på två olika effekter. Av säkerhetsskäl så har den självklart ett automatiskt överhettningsskydd som stänger av svamptorken om den skulle bli överhettad.
  499 kr
 • Snabbtitt Köksvåg Orange
  Nedsatt pris!

  Köksvåg Orange

  Oavsett om du vill klara av ett recept eller ha hjälp med att veta precis vad du får i dig i dina måltider är en matvåg det perfekta valet för dig. Med hjälp av vår köksvåg vet du exakt hur mycket ingredienser du ska använda.
  119 kr
 • Snabbtitt Slow Juicer
  Nedsatt pris!

  Slow Juicer

  Juice från en slow juicer kan vara i kylskåpet i 2 dygn utan problem. En slow juicer har lägre varvtal och pressar juicen långsammare och behåller alla vitaminer, näringsämnen och fibrer. Gör juice av frukt och grönsaker. Beställ din slowjuicer på pgw och njut av en hälsosam vardag. Juicemaskin som pressar nötter, blad och örter.
  (1)
  1 199 kr
 • Snabbtitt Köttkvarn
  Nedsatt pris!

  Köttkvarn

  En köttkvarn är grunden för all riktig matlagning. Korv, köttbullar, hamburgare och mycket annat börjar med kvarnen. Enkel att montera, rengöra och använda. Alla mathantverkare behöver en köttkvarn där hemma.
  699 kr
 • Snabbtitt Multikokare
  Nedsatt pris!

  Multikokare

  Multikokaren kan förbereda flera olika måltider på samma gång. Fisk, fågel, ris och pasta är en enkel match för multikokaren.
  1 299 kr
 • Snabbtitt Cold Brew Asobu Silver
  Nedsatt pris!

  Cold Brew Asobu Silver

  Brygg din egen Nitro Coffe med en Asobu cold brew och en gräddsifon. Nitro kaffe är en kall kaffe som är blandad med nitrogen, kväve, serveras i ett ölglas och ger dig en helt ny kaffeupplevelse.
  599 kr
 • Snabbtitt Cold Brew Asobu Black
  Nedsatt pris!

  Cold Brew Asobu Black

  Brygg din egen Nitro Coffe med en Asobu cold brew och en gräddsifon. Nitro kaffe är en kall kaffe som är blandad med mjölk och nitrogen, kväve, serveras i ett ölglas och ger dig en helt ny kaffeupplevelse.
  599 kr
 • Snabbtitt Pepparkvarn Elektrisk
  Nedsatt pris!

  Pepparkvarn Elektrisk

  Har du nånsin prövat att röra om i grytan och mala peppar samtidigt? Det är ingen konst med vår batteridrivna, elektriska pepparkvarn. Justerbar grovlek på kornen och stilren i rostfritt stål.
  (1)
  119 kr
 • Snabbtitt Kaffekvarn Burr
  Nedsatt pris!

  Kaffekvarn Burr

  Kaffekvarnen som lyfter smakerna och ger dig möjligheten att göra kaffe som proffsen. Välj själv om du ska mala för brygg, espresso eller någon annan kaffesort.
  399 kr
 • Snabbtitt Elektrisk Matlåda
  Nedsatt pris!

  Elektrisk Matlåda

  Värm din egen måltid, snabbt och enkelt med en eldriven lunchlåda. Praktisk att ha med sig till jobbet, på vägarna, på utflykten och många andra ställen.
  99 kr
 • Snabbtitt Fritös 1.5L
  Nedsatt pris!

  Fritös 1.5L

  Fritera mat hemma med utan att bränna sig? Riskerna är små och smakerna stora med den hör fritösen. Hemgjorda pommes, lökringar och mycket annat, nyfräst och klart.
  399 kr
 • Snabbtitt Fritös 3.0L
  Nedsatt pris!

  Fritös 3.0L

  En fritös är kul men en gigantisk fritös är det bästa som finns. Gör din egna twist på Kentucky fried, smaken och volymen blir autentisk med 3 liters fritösen.
  439 kr
 • Snabbtitt Kaffekvarn
  Nedsatt pris!

  Kaffekvarn

  En kaffekvarn ger en unik smakupplevelse och möjligheten att mala exakt den mängd bönor som du önskar. Du får kaffet färskbryggt precis som du vill ha det. Malningsgrad, mängd och blandningar bestämmer du själv.
  149 kr
 • Snabbtitt Espresso Bryggare
  Nedsatt pris!

  Espresso Bryggare

  Utsökt kaffe är ett hantverk som kräver sin espressomaskin. Här är espressobryggare med högt tryck, mjölk skummare och med en modern design. Allt du behöver för att lyfta ditt kaffehantverk till en ny nivå.
  (1)
  999 kr
 • Snabbtitt Fritös Airfryer 2,4L
  Nedsatt pris!

  Fritös Airfryer 2,4L

  Friterade mat med all den goda smaken men utan det onyttiga är nu möjlighet med Air Fryer. En fritös som ger krispig mat utan kokande olja är inte längre en hörsägen, den är här.
  999 kr
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 16 av totalt 26

 1. 1
 2. 2