Köksmaskiner

PGW har köksmaskiner som gör din vardag i köket lättare och roligare!

Börja dagen med en nybryggd kaffe gjord av kaffebönor som du har malt hemma själv. Har du bråttom på morgonen kan du snabbt göra din egen smoothie med en blender där behållaren du mixtrar i också är en behållare du kan sätta lock på och ta med till bilen. Njut av en färsk och nyttig smoothie som du har gjort hemma själv. Frukosten är livsviktig och rekommenderas att inte hoppa över. Har du inte tid för att sitta och njuta av en frukost vid köksbordet så är en elegant blender den perfekta lösningen då du kan få i dig både frukt och grönsaker snabbt och enkelt. En Blender Smoothie från Camry krossar is och kan även användas till att göra till exempel puré, hummos och pesto.

Spara tid och stress med hjälp av en köksmaskin i snygg design.

Hos oss på pgw.se finner du köksmaskiner till det mesta av de bästa. Alla maskiner är starka, stabila och av hög kvalité. Med en multikokare kan du få hela middagen tillagad på en och samma gång! Med en fritös får du snabbt krispiga pommes utan spill och kladd med het olja. En Slow Juicer är det ultimata sättet att göra egen juice hemma pä, då en slowjuicer behåller vitaminer och fibrer och juicen kan förvaras i kylskåpet i två dygn utan problem.

Gör egen glass och godis hemma!

Att göra glass och godis hemma själv är en kul aktivitet för barn. Många familjer idag är medvetna om alla faror med socker, tillsatser och farliga E-ämnen. Gör du egen glass hemma så kan du vara 100% säker på vad dina familj får i sig. Beställ en glassmaskin  och njut av hemmagjord glass utan farligt socker och farliga tillsatser. Vår Candy maker är framtagen så att du ska kunna göra och njuta av godis och choklad som du har gjort hemma själv. En godismaskin i olika färger och roliga former. Allt för att barnen ska få så hälsosamt lördagsgodis som möjligt.

Vi på pgw säljer även bland annat klara kit för dig som vill göra egen ost, brygga egen öl, vin eller cider. 

Stort sortiment av köksmaskiner, utrustning, kökstillbehör och allt inom hemmabryggning.

Bläddra utifrån
Kategori
 1. Vakuumförpackare och Tillbehör (15)
Minskande ordning

   

Artiklar 17 till 32 av totalt 36

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Pepparkvarn Elektrisk
  Nedsatt pris!

  Pepparkvarn Elektrisk

  Har du nånsin prövat att röra om i grytan och mala peppar samtidigt? Det är ingen konst med vår batteridrivna, elektriska pepparkvarn. Justerbar grovlek på kornen och stilren i rostfritt stål.
  (1)
  119 kr
 • Fritös 1.5L
  Nedsatt pris!

  Fritös 1.5L

  Fritera mat hemma med utan att bränna sig? Riskerna är små och smakerna stora med den hör fritösen. Hemgjorda pommes, lökringar och mycket annat, nyfräst och klart.
  399 kr
 • Kaffekvarn
  Nedsatt pris!

  Kaffekvarn

  En kaffekvarn ger en unik smakupplevelse och möjligheten att mala exakt den mängd bönor som du önskar. Du får kaffet färskbryggt precis som du vill ha det. Malningsgrad, mängd och blandningar bestämmer du själv.
  149 kr
 • Fritös Airfryer 2,4L
  Nedsatt pris!

  Fritös Airfryer 2,4L

  Friterade mat med all den goda smaken men utan det onyttiga är nu möjlighet med Air Fryer. En fritös som ger krispig mat utan kokande olja är inte längre en hörsägen, den är här.
  999 kr
 • Glassmaskin
  Nedsatt pris!

  Glassmaskin

  Gör egen glass hemma med vår glassmaskin. Både hård och mjukglass så fort som på 30 minuter men liten knapptryckning. Glass är desserten som alla älskar och som går att smaksätta på tusen olika sätt.
  1 299 kr
 • Jelly Candy Maker
  Nedsatt pris!

  Jelly Candy Maker

  Trött på chips och popcorn? Med en Jelly candy maker kan du skapa ditt egna godis i de smaker, färger eller former du önskar, hälsosamt eller kaloribomb, bara fantasin sätter gränser.
  279 kr
 • Vakuumförpackare
  Rea
  Nedsatt pris!

  Vakuumförpackare

  Vakuumförpackning minskar matsvinn, lyfter smaker och utvecklar din matlagning till nya höjder. Den här vakuumförseglaren är perfekt för både hemmet och restaurangen.

  Ordinarie pris 699 kr

  Special Price 599 kr

 • Blender Smoothie
  Nedsatt pris!

  Blender Smoothie

  Gör smoothies hemma dagligen med en stark och säker Blender Smoothie. Blendern krossar is och kan användas till mycket mer än bara smoothies. Gör egen hummus, hallonsorbet och puré. Starta dagen med en näringsrik frukt eller grönsaksdryck. Se till att ge din kropp en bra start på dagen med de bästa ingredienserna. Smoothien är klar på några sekunder och kan tas med i bilen för den som har bråttom.
  469 kr
 • Mjölkkokare Vit
  Nedsatt pris!

  Mjölkkokare Vit

  Gör din egen Latte, Capuccino, Flat white eller Frappe hemma med en mjökskummare som är klar på några sekunder.
  399 kr
 • Chokladfontän
  Nedsatt pris!

  Chokladfontän

  Chokladfontän med tre nivåer av strömmande choklad som rymmer upp till 0,5 liter. Gör vackra spett med härliga frukter och bjud på en unik dessertupplevelse. Barnkalaset som ingen granne kan bräcka.
  299 kr
 • Mjölkkokare Latte
  Nedsatt pris!

  Mjölkkokare Latte

  Den elektriska mjölkskummaren Latte vispar alltid mjölken till ett härligt luftigt skum. Gör en capuccino, flat white eller kaffe latte hemma på morgonen och lämna de tröga caféköerna bakom dig.
  399 kr
 • Vakuumpåse 130x230 50-pack
  Nedsatt pris!

  Vakuumpåse 130x230 50-pack

  Vakuumpåse 130x230 från Sico. Påsarna används till paketering med hjälp av vakuumpackare.  Dessa påsar är tillverkade i Italien av BPA-fri plast och kan användas till alla maskiner på marknaden. Påsarna är hela 140 my (Mikrometer) tjocka, vilket gör de extra hållfasta och risken för punktering av benbitar liknande är liten. Påsarna för sous-vide rekommenderas vid infrysning och matlagning upp till 70 grader. Varje förpackning innehåller 50 st påsar 13 x 23 cm
  89 kr
 • Vakuumpåse 160x250 50-pack
  Nedsatt pris!

  Vakuumpåse 160x250 50-pack

  Vakuumpåse 160x250 från Sico. Påsarna används till paketering med hjälp av vakuumpackare.  Dessa påsar är tillverkade i Italien av BPA-fri plast och kan användas till alla maskiner på marknaden. Påsarna är hela 140 my (Mikrometer) tjocka, vilket gör de extra hållfasta och risken för punktering av benbitar liknande är liten. Påsarna för sous-vide rekommenderas vid infrysning och matlagning upp till 70 grader. Varje förpackning innehåller 50 st påsar 16 x 25 cm
  109 kr
 • Vakuumpåse 200x300 50-pack
  Nedsatt pris!

  Vakuumpåse 200x300 50-pack

  Vakuumpåse 200x300 från Sico. Påsarna används till paketering med hjälp av vakuumpackare.  Dessa påsar är tillverkade i Italien av BPA-fri plast och kan användas till alla maskiner på marknaden. Påsarna är hela 140 my (Mikrometer) tjocka, vilket gör de extra hållfasta och risken för punktering av benbitar liknande är liten. Påsarna för sous-vide rekommenderas vid infrysning och matlagning upp till 70 grader. Varje förpackning innehåller 50 st påsar 20 x 30 cm
  119 kr
 • Vakuumpåse 300x400 50-pack
  Nedsatt pris!

  Vakuumpåse 300x400 50-pack

  Vakuumpåse 300x400 från Sico. Påsarna används till paketering med hjälp av vakuumpackare.  Dessa påsar är tillverkade i Italien av BPA-fri plast och kan användas till alla maskiner på marknaden. Påsarna är hela 140 my (Mikrometer) tjocka, vilket gör de extra hållfasta och risken för punktering av benbitar liknande är liten. Påsarna för sous-vide rekommenderas vid infrysning och matlagning upp till 70 grader. Varje förpackning innehåller 50 st påsar 30 x 40 cm
  299 kr
 • Vakuumrulle 20x600 2-pack
  Nedsatt pris!

  Vakuumrulle 20x600 2-pack

  Vakuumrulle 20x600 2-pack från Sico. Påsarna används till paketering med hjälp av vakuumpackare. Om du vill göra påsar i anpassad storlek så kan du med fördel använda dessa rullar då du försluter påsens botten innan du använder den. Påsarna fungerar bra till hela laxsidor eller kanske hela hjortben som kräver en lång påse. Rullarna går även bra att använda till Sous-vide upp till 70 grader. SICO tillverkar högkvalitativa påsar och rullar för paketering med hjälp av vakuumpackare. Om man själv vill göra en påse i anpassad storlek kan man med fördel använda dessa rullar. Påsen försluts i botten innan den används till paketering. Påsarna fungerar utmärkt för exempelvis laxxidor eller annat som kräver en lång påse. Rullarna kan även används till sous-vide upp till 70 grader. Varje förpackning innehåller 2 st rullar med 6 meter på varje rulle 20 x 600 cm
  119 kr
Minskande ordning

   

Artiklar 17 till 32 av totalt 36

 1. 1
 2. 2
 3. 3