Köksmaskiner

PGW har köksmaskiner som gör din vardag i köket lättare och roligare!

Börja dagen med en nybryggd kaffe gjord av kaffebönor som du har malt hemma själv. Har du bråttom på morgonen kan du snabbt göra din egen smoothie med en blender där behållaren du mixtrar i också är en behållare du kan sätta lock på och ta med till bilen. Njut av en färsk och nyttig smoothie som du har gjort hemma själv. Frukosten är livsviktig och rekommenderas att inte hoppa över. Har du inte tid för att sitta och njuta av en frukost vid köksbordet så är en elegant blender den perfekta lösningen då du kan få i dig både frukt och grönsaker snabbt och enkelt. En Blender Smoothie från Camry krossar is och kan även användas till att göra till exempel puré, hummos och pesto.

Spara tid och stress med hjälp av en köksmaskin i snygg design.

Hos oss på pgw.se finner du köksmaskiner till det mesta av de bästa. Alla maskiner är starka, stabila och av hög kvalité. Med en multikokare kan du få hela middagen tillagad på en och samma gång! Med en fritös får du snabbt krispiga pommes utan spill och kladd med het olja. En Slow Juicer är det ultimata sättet att göra egen juice hemma pä, då en slowjuicer behåller vitaminer och fibrer och juicen kan förvaras i kylskåpet i två dygn utan problem.

Gör egen glass och godis hemma!

Att göra glass och godis hemma själv är en kul aktivitet för barn. Många familjer idag är medvetna om alla faror med socker, tillsatser och farliga E-ämnen. Gör du egen glass hemma så kan du vara 100% säker på vad dina familj får i sig. Beställ en glassmaskin  och njut av hemmagjord glass utan farligt socker och farliga tillsatser. Vår Candy maker är framtagen så att du ska kunna göra och njuta av godis och choklad som du har gjort hemma själv. En godismaskin i olika färger och roliga former. Allt för att barnen ska få så hälsosamt lördagsgodis som möjligt.

Vi på pgw säljer även bland annat klara kit för dig som vill göra egen ost, brygga egen öl, vin eller cider. 

Stort sortiment av köksmaskiner, utrustning, kökstillbehör och allt inom hemmabryggning.

Minskande ordning

   

Artiklar 17 till 25 av totalt 25

 1. 1
 2. 2
 • Snabbtitt Jelly Candy Maker
  Nedsatt pris!

  Jelly Candy Maker

  Trött på chips och popcorn? Med en Jelly candy maker kan du skapa ditt egna godis i de smaker, färger eller former du önskar, hälsosamt eller kaloribomb, bara fantasin sätter gränser.
  279 kr
 • Snabbtitt Vakuumförpackare
  Nedsatt pris!

  Vakuumförpackare

  Vakuumförpackning minskar matsvinn, lyfter smaker och utvecklar din matlagning till nya höjder. Den här vakuumförseglaren är perfekt för både hemmet och restaurangen.
  799 kr
 • Snabbtitt Blender Smoothie
  Nedsatt pris!

  Blender Smoothie

  Gör smoothies hemma dagligen med en stark och säker Blender Smoothie. Blendern krossar is och kan användas till mycket mer än bara smoothies. Gör egen hummus, hallonsorbet och puré. Starta dagen med en näringsrik frukt eller grönsaksdryck. Se till att ge din kropp en bra start på dagen med de bästa ingredienserna. Smoothien är klar på några sekunder och kan tas med i bilen för den som har bråttom.
  639 kr
 • Snabbtitt Blender Smoothie Personlig
  Nedsatt pris!

  Blender Smoothie Personlig

  Har du funderat på att komplettera köket med en matberedare eller mixer? Förenkla din vardag med hjälp av blendern AD 4075. Det är alltid roligare att mixa själv från grunden.
  299 kr
 • Snabbtitt Mjölkkokare Vit
  Nedsatt pris!

  Mjölkkokare Vit

  Gör din egen Latte, Capuccino, Flat white eller Frappe hemma med en mjökskummare som är klar på några sekunder.
  439 kr
 • Snabbtitt Ung Liten
  Nedsatt pris!

  Ugn Liten

  Den elektriska ugnen AD 6001 med en kapacitet på hela 35 liter gör allt möjligt. Grilla kött och baka kakor samtidigt, använd den inbyggda timern och upplev matlagning på ett helt nytt sätt.
  999 kr
 • Snabbtitt Chokladfontän
  Nedsatt pris!

  Chokladfontän

  Chokladfontän med tre nivåer av strömmande choklad som rymmer upp till 0,5 liter. Gör vackra spett med härliga frukter och bjud på en unik dessertupplevelse. Barnkalaset som ingen granne kan bräcka.
  299 kr
 • Snabbtitt Mjölkkokare Latte
  Nedsatt pris!

  Mjölkkokare Latte

  Den elektriska mjölkskummaren Latte vispar alltid mjölken till ett härligt luftigt skum. Gör en capuccino, flat white eller kaffe latte hemma på morgonen och lämna de tröga caféköerna bakom dig.
  439 kr
 • Snabbtitt Köksvåg Analys
  Nedsatt pris!

  Köksvåg Analys

  En köksvåg ska vara liten, enkel och väga med exakthet. Den här köksvågen är som gjord för dig som vill hålla koll på kalorier och näringsvärden.
  (1)
  229 kr
Minskande ordning

   

Artiklar 17 till 25 av totalt 25

 1. 1
 2. 2