Köksmaskiner

PGW har köksmaskiner som gör din vardag i köket lättare och roligare!

Börja dagen med en nybryggd kaffe gjord av kaffebönor som du har malt hemma själv. Har du bråttom på morgonen kan du snabbt göra din egen smoothie med en blender där behållaren du mixtrar i också är en behållare du kan sätta lock på och ta med till bilen. Njut av en färsk och nyttig smoothie som du har gjort hemma själv. Frukosten är livsviktig och rekommenderas att inte hoppa över. Har du inte tid för att sitta och njuta av en frukost vid köksbordet så är en elegant blender den perfekta lösningen då du kan få i dig både frukt och grönsaker snabbt och enkelt. En Blender Smoothie från Camry krossar is och kan även användas till att göra till exempel puré, hummos och pesto.

Spara tid och stress med hjälp av en köksmaskin i snygg design.

Hos oss på pgw.se finner du köksmaskiner till det mesta av de bästa. Alla maskiner är starka, stabila och av hög kvalité. Med en multikokare kan du få hela middagen tillagad på en och samma gång! Med en fritös får du snabbt krispiga pommes utan spill och kladd med het olja. En Slow Juicer är det ultimata sättet att göra egen juice hemma pä, då en slowjuicer behåller vitaminer och fibrer och juicen kan förvaras i kylskåpet i två dygn utan problem.

Gör egen glass och godis hemma!

Att göra glass och godis hemma själv är en kul aktivitet för barn. Många familjer idag är medvetna om alla faror med socker, tillsatser och farliga E-ämnen. Gör du egen glass hemma så kan du vara 100% säker på vad dina familj får i sig. Beställ en glassmaskin  och njut av hemmagjord glass utan farligt socker och farliga tillsatser. Vår Candy maker är framtagen så att du ska kunna göra och njuta av godis och choklad som du har gjort hemma själv. En godismaskin i olika färger och roliga former. Allt för att barnen ska få så hälsosamt lördagsgodis som möjligt.

Vi på pgw säljer även bland annat klara kit för dig som vill göra egen ost, brygga egen öl, vin eller cider. 

Stort sortiment av köksmaskiner, utrustning, kökstillbehör och allt inom hemmabryggning.

Bläddra utifrån
Kategori
 1. Vakuumförpackare och Tillbehör (15)
Minskande ordning

   

Artiklar 17 till 32 av totalt 39

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Snabbtitt Pastamaskin Marcato Atlas Motor 220V
  Ny
  Nedsatt pris!

  Pastamaskin Marcato Atlas Motor 220V

  Denna pastamaskin är en dröm för dig som vill lära dig göra egen pasta hemma eller utveckla din kunskap i matlagning. Direkt från det italienska köket har du här både ett fantastiskt verktyg och en lyxig inredningsdetalj. Tack vare att den är motordriven så får du både händerna fria för att hantera pastan och kan bli mer noggrann. Från råvaror till färdiga rätter och du kan göra allt ifrån fettuccini och tagliolini till lasagneplattor.
  1 359 kr
 • Snabbtitt Pastamaskin Marcato Ampia 180 Classic
  Ny
  Nedsatt pris!

  Pastamaskin Marcato Ampia 180 Classic

  Detta är en bredare variant på Marcatos klassiska pastamaskin och är perfekt för dig som vill göra egen pasta hemma och utveckla dina matlagningskunskaper. Det spelar ingen som helst roll om du är nybörjare eller erfaren, detta verktyg passar alla pastaälskare!
  789 kr
 • Snabbtitt Pastamaskin Marcato Atlas 150 Red
  Ny
  Nedsatt pris!

  Pastamaskin Marcato Atlas 150 Red

  Denna pastamaskin är en dröm för dig som vill utveckla din kunskap i matlagning och lära dig göra egen pasta hemma. Direkt från det italienska köket har du här både ett fantastiskt verktyg och en lyxig inredningsdetalj. Från råvaror till färdiga rätter och du kan göra allt ifrån fettuccini och tagliolini till lasagneplattor.
  639 kr
 • Snabbtitt Pastamaskin Marcato Atlas 150 Design
  Ny
  Nedsatt pris!

  Pastamaskin Marcato Atlas 150 Design

  Denna pastamaskin är en dröm för dig som vill lära dig göra egen pasta hemma eller utveckla din kunskap i matlagning. Direkt från det italienska köket har du här både ett fantastiskt verktyg och en lyxig inredningsdetalj. Från råvaror till färdiga rätter och du kan göra allt ifrån fettuccini och tagliolini till lasagneplattor.
  599 kr
 • Snabbtitt Köttkvarn Haeger HG3397
  Nedsatt pris!

  Köttkvarn Haeger HG3397

  Köttkvarn av märket Haeger är en köksapparat som gör dig till ett proffs i köket utan större ansträngning. Att mala sitt eget kött är enkelt med en rejäl köttkvarn och du kan imponera på dina vänner med hemmagjord korv. 
  599 kr
 • Snabbtitt Slow Juicer Haeger HG2808
  Nedsatt pris!

  Slow Juicer Haeger HG2808

  Slow Juicer Haeger HG2808
  995 kr
 • Snabbtitt Slow Juicer Haeger HG2807
  Nedsatt pris!

  Slow Juicer Haeger HG2807

  Slow Juicer Haeger HG2807
  995 kr
 • Snabbtitt Raw Juice Haeger HG2806
  Nedsatt pris!

  Raw Juice Haeger HG2806

  Raw Juice Haeger HG2806
  499 kr
 • Snabbtitt Eletrisk Pepparkvarn
  Nedsatt pris!

  Elektrisk Pepparkvarn Enkel

  Finmalt, grovkorningt eller hela korn? Med en elektrisk pepperkvar så är möjligheterna endast överträffade av matlagningslädjen. Kökets kanske viktigaste redskap, elektrisk och med toppkvalité.
  99 kr
 • Snabbtitt Cold Brew Asobu Silver
  Nedsatt pris!

  Cold Brew Asobu Silver

  Brygg din egen Nitro Coffe med en Asobu cold brew och en gräddsifon. Nitro kaffe är en kall kaffe som är blandad med nitrogen, kväve, serveras i ett ölglas och ger dig en helt ny kaffeupplevelse.
  599 kr
 • Snabbtitt Cold Brew Asobu Black
  Nedsatt pris!

  Cold Brew Asobu Black

  Brygg din egen Nitro Coffe med en Asobu cold brew och en gräddsifon. Nitro kaffe är en kall kaffe som är blandad med mjölk och nitrogen, kväve, serveras i ett ölglas och ger dig en helt ny kaffeupplevelse.
  599 kr
 • Snabbtitt Pepparkvarn Elektrisk
  Nedsatt pris!

  Pepparkvarn Elektrisk

  Har du nånsin prövat att röra om i grytan och mala peppar samtidigt? Det är ingen konst med vår batteridrivna, elektriska pepparkvarn. Justerbar grovlek på kornen och stilren i rostfritt stål.
  (1)
  119 kr
 • Snabbtitt Fritös 1.5L
  Nedsatt pris!

  Fritös 1.5L

  Fritera mat hemma med utan att bränna sig? Riskerna är små och smakerna stora med den hör fritösen. Hemgjorda pommes, lökringar och mycket annat, nyfräst och klart.
  399 kr
 • Snabbtitt Kaffekvarn
  Nedsatt pris!

  Kaffekvarn

  En kaffekvarn ger en unik smakupplevelse och möjligheten att mala exakt den mängd bönor som du önskar. Du får kaffet färskbryggt precis som du vill ha det. Malningsgrad, mängd och blandningar bestämmer du själv.
  149 kr
 • Snabbtitt Fritös Airfryer 2,4L
  Nedsatt pris!

  Fritös Airfryer 2,4L

  Friterade mat med all den goda smaken men utan det onyttiga är nu möjlighet med Air Fryer. En fritös som ger krispig mat utan kokande olja är inte längre en hörsägen, den är här.
  999 kr
 • Snabbtitt Glassmaskin
  Nedsatt pris!

  Glassmaskin

  Gör egen glass hemma med vår glassmaskin. Både hård och mjukglass så fort som på 30 minuter men liten knapptryckning. Glass är desserten som alla älskar och som går att smaksätta på tusen olika sätt.
  1 299 kr
Minskande ordning

   

Artiklar 17 till 32 av totalt 39

 1. 1
 2. 2
 3. 3