Öl

Om du är intresserad av att börja brygga egen öl så hittar du allt du behöver här. Allt från ölsatser för nybörjare, nybörjarkit med helmaltsbryggning eller råvaror för att brygga efter eget recept. Självklart har vi ett stort utbud av humle, malt, jäst och socker samt utrustningen som behövs för att lyckas med din bryggning.Att gå till en butik och botanisera bland olika sorters öl och vin har visserligen sin charm.

Men tänk om du kunde fylla ditt vinställ med klirrande flaskor som innehåller ditt alldeles eget vin? Eller om du hade en egen bar med öl i sortimentet som du har bryggt själv? Det skulle inte heller vara så dumt att kunna bjuda på ditt eget vin eller din egen öl nästa gång du får besök! Så varför inte investera i prylar för hembryggning? Då kan du prova olika satser och brygga egen öl och framställa ditt eget vin. Hembryggning blir allt mer populärt och här kan du hitta allt du behöver för att komma i gång själv.

Pgw produkter AB har levereat ölsatser och tillbehör för hembryggare sedan 1991.

Bläddra utifrån
Kategori
 1. Nybörjarkit Öl 4 Liter (11)
 2. Ölsatser (68)
 3. Brewferm Maltkit (0)
 4. Maltextrakt (11)
 5. Öljäst (55)
 6. Ölkemikalier (22)
 7. Utrustning (230)
 8. Rengöring (13)
 9. Buteljering (50)
 10. Grainfather (36)
 11. Humle (55)
 12. Malt (67)
Minskande ordning

   

Artiklar 49 till 64 av totalt 542

 1. 2
 2. 3
 3. 4
 4. 5
 5. 6
 • Snabbtitt Rostfri kran till kittel
  Nedsatt pris!

  Rostfri kran till fat

  Rostfri kran till fat
  (1)
  266,00 kr
 • Snabbtitt Muntons Craft Range Midas Touch Golden Ale
  Nedsatt pris!

  Muntons Craft Range Midas Touch Golden Ale

  Muntons Craft Range-serien har utvecklats och utformas med Muntons stora erfarenhet och kunskap om tillverkning av malt, maltextrakt och förstklassiga ölsatser Muntons Craft Range-serien är utan tvekan de bästa ölsatserna på marknaden idag. Man har använt kornmalt av högsta kvalietet och kombinerat den med den bästa humle som går att skaffa. En noggrann kontroll av tillverkningsprocessen och Muntons kunnande, säkerställer att var och en av våra Premium Gold-ölsatser innehåller alla de nödvändiga ingredienserna för att producera ett verkligt enastående öl. Man börjar med att noggrant välja ut och mälta engelskt 2-radigt korn av högsta kvalitet. Stor noggrannhet iakttas när maltextraktet produceras så att alla smakämnen som ger ölet dess karaktär bevaras. En unik blandning av humle, speciellt levererat av Englands mest renomerade humleodlare, tillsätts. För att alltid garantera en hög kvalitet vid bryggningen av Craft Range-ölsatser innehåller de Muntons egen premiumöljäst - med en bryggerikvalitet som ger ett kristallklart öl med en överlägsen frisk smak. När du en gång har upplevt smaken av Muntons Premium Gold, så duger inget annat. Alla Muntons Craft Range-ölsatser ger ca 23 liter förstklassigt öl med en alkoholhalt av ca 5 % utan tillsats av socker. Muntons Craft Range Midas Touch Golden Ale -- Detta är en uppfriskande ljus pale ale med en intensiv gyllene färg och en distinkt humlearom. Den är en försiktig inbjudan till alla lagerälskare att prova på den smakrika värld en engelsk bitter inbjuder till. Färg (EBC-enheter) 10 till 15 Bitterhet (EBU: s) 35 till 45 Torrhalt (med refraktometer) 80% - 82% Surhet (som mjölksyra) 1% max pH 5 till 6
  (9)
  333,00 kr
 • Snabbtitt White Labs English Ale
  Nedsatt pris!

  White Labs English Ale WLP002

  White Labs English Ale
  84,00 kr
 • Snabbtitt Muntons Craft Range Smugglers Spec
  Nedsatt pris!

  Muntons Craft Range Smugglers Spec

  Muntons Hand Craft Range-serien har utvecklats och utformas med Muntons stora erfarenhet och kunskap om tillverkning av malt, maltextrakt och förstklassiga ölsatser Muntons Hand Craft Range-serien är utan tvekan de bästa ölsatserna på marknaden idag. Man har använt kornmalt av högsta kvalietet och kombinerat den med den bästa humle som går att skaffa. En noggrann kontroll av tillverkningsprocessen och Muntons kunnande, säkerställer att var och en av våra Premium Gold-ölsatser innehåller alla de nödvändiga ingredienserna för att producera ett verkligt enastående öl. Man börjar med att noggrant välja ut och mälta engelskt 2-radigt korn av högsta kvalitet. Stor noggrannhet iakttas när maltextraktet produceras så att alla smakämnen som ger ölet dess karaktär bevaras. En unik blandning av humle, speciellt levererat av Englands mest renomerade humleodlare, tillsätts. För att alltid garantera en hög kvalitet vid bryggningen av Hand Craft-ölsatser innehåller de Muntons egen premiumöljäst - med en bryggerikvalitet som ger ett kristallklart öl med en överlägsen frisk smak. När du en gång har upplevt smaken av Muntons, så duger inget annat. Alla Muntons Premium ölsatser ger ca 23 liter förstklassigt öl med en alkoholhalt av ca 5 % utan tillsats av socker. Muntons Hand Craft Range Smugglers Special -- Denna ljusa maltiga ale har en underbar balans av arom- och bitter-humle. Gjord på engelsk 2-radig ale malt av högsta kvalitet. Färg (EBC 15 till 20 Bitterhet (EBU) 35 till 45 Torrhalt (med refraktometer) 80% - 82% Surhet (som mjölksyra) 1% max pH 5 till 6
  (10)
  333,00 kr
 • Snabbtitt Delta Kottar 100 g
  Nedsatt pris!

  Delta Kottar 100 g

  Delta är en ny humlesort som kom ut 2009 genom att korsa den engelska Fuggles med den amerikanska Cascade. Karaktären sägs vara som Fuggle med en amerikansk twist. Något kryddig dof med inslag av citrus och melon. Bra till sena givor där man vill ha nåot annat än den nu mer klassiska C-humlen eller som en bra bland humle som lyfter de andra humlesorterna man vill lyfta fram. Normal alfasyra: 5-7% Se på förpackningen för årsvariationer Ursprung: USA. Användningsområde: Arom Substitut: Fuggle och Wilamette
  76,00 kr
 • Snabbtitt Pilsnermalt 25 kg Hel
  Nedsatt pris!

  Pilsnermalt 25 kg Hel

  Ljus basmalt med lätt maltig, ren smak och något inslag av sötma. Utmärkt grund för de flesta öl, och typisk huvudingrediens i de flesta lageröl.
  (1)
  329,00 kr
 • Snabbtitt Svetsfri genomföring till kittel 3/8 tum
  Nedsatt pris!

  Svetsfri genomföring till kittel 3/8 tum

  Rostfri genomföring för att konvertera en vanlig kitten till en bryggpanna.
  84,00 kr
 • Snabbtitt Maltextrakt, Extra Mörk 500g
  Nedsatt pris!

  Maltextrakt, Extra Mörk 500g

  Även kallad spraymalt. Används som ett alternativ till flytande maltextrakt för ett fylligare öl. Även lämpligt att tillsätta i flaskorna för efterjäsning. Muntons spraymalter kan vi ärligt, och med väldigt stor glädje, berätta att det är en av världens bästa spraymalter! Även om du är nybörjare inom hemberedningens sköna värld så är detta perfekt att börja med. Enkel att arbeta med och smaken är gudomlig. Självklart krävs det att man lyckas få den bra för att utvinna den där perfekta aromen och smaken, men även en nybörjare kan locka fram det lilla extra med Muntons. Det här maltextraktet är extra mörkt.
  (5)
  43,00 kr
 • Snabbtitt Ölkapsyler Silver 70-pack
  Nedsatt pris!

  Ölkapsyler Silver 70-pack

  Ölkapsyler Silver 70-pack är ett ekonomipaket med silverfärgade ölkapsyler som passar utmärkt när du ska buteljera dina flaskor med öl som du själv har framställt. Kapsylerna är utan tryck och du kan exempelvis använda en kapsylpåsättare för att underlätta proceduren.
  (1)
  20,00 kr
 • Snabbtitt Ölkapsyler Silver 250-pack
  Nedsatt pris!

  Ölkapsyler Silver 250-pack

  Ölkapsyler Silver 250-pack
  (5)
  43,00 kr
 • Snabbtitt Jäsningsmätare
  Nedsatt pris!

  Jäsningsmätare

  Ett måste för hemmabryggaren, antingen du tillverkar vin, öl eller något annat. Visar hur långt jäsningen har gått. Kan även användas för uträkning av alkoholhalten i hemgjort vin.
  (14)
  27,00 kr
 • Snabbtitt Ölkapsyler Orange 250-pack
  Nedsatt pris!

  Ölkapsyler Orange 250-pack

  Ölkapsyler Orange 250-pack är ett ekonomipaket med orangefärgade ölkapsyler som passar utmärkt när du ska buteljera dina flaskor med öl som du själv har framställt. Kapsylerna är utan tryck och du kan exempelvis använda en kapsylpåsättare för att underlätta proceduren.
  (2)
  43,00 kr
 • Snabbtitt Bryggsocker 25 kg
  Nedsatt pris!

  Bryggsocker 25 kg

  Bryggsocker är rent druvsocker. Detta ger en renare jäsning, och en högre kvalitet på slutprodukten. Ger också mindre luktproblem under själva jäsningen.
  (4)
  642,00 kr
 • Snabbtitt Patina Kittel 9 L
  Nedsatt pris!

  Patina Kittel 9 L

  Patina Kittel 9 liter. Rostfri kittel av restaurangkvalitet. Tjock botten. Fungerar även på induktionshäll.
  613,00 kr
 • Snabbtitt Jäslock
  Nedsatt pris!

  Jäslock

  Lock med hål och packning. För 25 liters dunk.
  (7)
  16,00 kr
 • Snabbtitt Patina Kittel 98 L m. tappkran
  Nedsatt pris!

  Patina Kittel 98 L m. tappkran

  Patina Kittel 98 L m. tappkran. Rostfri kittel av restaurangkvalitet. Tjock botten. Fungerar även på induktionshäll.
  3 217,00 kr
Minskande ordning

   

Artiklar 49 till 64 av totalt 542

 1. 2
 2. 3
 3. 4
 4. 5
 5. 6