Speidel Braumeister

Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 16 av totalt 19

 1. 1
 2. 2
 • Speidel Mantlad konisk jästank 60 L
  Nedsatt pris!

  Speidel Mantlad konisk jästank 60 L

  Speidel Mantlad konisk jästank 60 L
  8 499 kr
 • Rostfritt Jäs- och lagringkärl 60 L Speidel
  Nedsatt pris!

  Rostfritt Jäs- och lagringkärl 60 L Speidel

  Rostfritt Jäs- och lagringkärl 60 L Speidel
  2 599 kr
 • Rostfritt Jäs- och lagringkärl 30 L Speidel
  Nedsatt pris!

  Rostfritt Jäs- och lagringkärl 30 L Speidel

  Rostfritt Jäs- och lagringkärl 30 L Speidel
  2 199 kr
 • Fermentegg 60 L SPEIDEL
  Nedsatt pris!

  Fermentegg 60 L SPEIDEL

  Fermentegg 60 L SPEIDEL
  3 499 kr
 • Rostfri huva till Braumeister 50 L
  Nedsatt pris!

  Rostfri huva till Braumeister 50 L

  Rostfri huva till din Braumeister 50 Liter med skorsten. Ger ett kraftigare kok och du kan dessutom koppla fast ett rör för att leda bort ångan. Vid påfyllning av malt vänder du enkelt på huvan och har en stor tratt. Ett enkelt trick att slippa spill! 
  1 890 kr
 • Rostfri huva till Braumeister 10 L
  Nedsatt pris!

  Rostfri huva till Braumeister 10 L

  Rostfri huva till din Braumeister 10 Liter med skorsten. Ger ett kraftigare kok och du kan dessutom koppla fast ett rör för att leda bort ångan. Vid påfyllning av malt vänder du enkelt på huvan och har en stor tratt. Ett enkelt trick att slippa spill! 
  1 290 kr
 • Rostfri huva till Braumeister 20 L
  Nedsatt pris!

  Rostfri huva till Braumeister 20 L

  Rostfri huva till din Braumeister 20 Liter med skorsten. Ger ett kraftigare kok och du kan dessutom koppla fast ett rör för att leda bort ångan. Vid påfyllning av malt vänder du enkelt på huvan och har en stor tratt. Ett enkelt trick att slippa spill! 
  (1)
  1 490 kr
 • Vörtrör till Braumeister 50 L
  Nedsatt pris!

  Vörtrör till Braumeister 50 L

  Vörtrör till din Braumeister 50 Liter förenklar bryggprocessen avsevärt Pump för att pumpa vört med Braumeisterpump Gör att du enkelt kan fylla din vört till jäskärlet utan att behöva lyfte upp bryggverket. Inkluderar ett rör för vörtpumpning, 2 st Distanspluggar, Tappkran samt 1,5 liter silikonslang
  1 690 kr
 • Vörtrör till Braumeister 20 L
  Nedsatt pris!

  Vörtrör till Braumeister 20 L

  Vörtrör till din Braumeister 20 Liter förenklar bryggprocessen avsevärt Pump för att pumpa vört med Braumeisterpump Gör att du enkelt kan fylla din vört till jäskärlet utan att behöva lyfte upp bryggverket. Inkluderar ett rör för vörtpumpning, 2 st Distanspluggar, Tappkran samt 1,5 liter silikonslang
  1 090 kr
 • Braumeister WIFI Modul
  Nedsatt pris!

  Braumeister WIFI Modul

  WIFI Modul BRAUMEISTERmobil är din biljett till MySpiedel. Med denna modul kan du enkelt synka dina recept med ditt bryggverk och även kontrollera det genom hela bryggprocessen medan du är inloggad till ditt trådlösa nät. Så medan du sitter i soffan har du full kontroll på din bryggning i köket. Modulen går att köpas till och montera i efterhand till alla dina Braumeister med kontrollpaneler från 2015 eller nyare. Tillsammans med din modul får du även en mini USB-kabel så att du alltid kan uppdatera den till den nyaste mjukvaran. Din biljett till MySpiedel Övervaka din bryggning när du är uppkopplad på ditt lokala nätverk via ett trådlös router. För alla 10-50 liter Braumeister Bryggverk. Nätverksstandard: IEEE 802.11 b / g / n PC med Windows 7 eller nyare Mac OS X 10.11.6 eller nyare.
  (1)
  1 690 kr
 • Braumeister 50 L Plus
  Nedsatt pris!

  Braumeister 50 L Plus

  Nu finns Braumeister 50 L PLUS vilket är som originalet fast ännu bättre. Braumeister PLUS har en extra mantel för nedkylning. Det betyder att du slipper extern vörtkylare och gör din bryggning ännu enklare och tidigare externa tillbehör helt onödiga. Det helautomatiska kontrollsystemet med färdiga förinställningar eller dina egna recept. Tillverkad i Tyskland av högkvalitativa material. Tid och temperatur håller sig helt och hållet exakta genom hela bryggprocessen. Tack vare den patenterade maltpipstekniken så cirkulerar vörten försiktigt. Ingenting kan brännas vid eller behöver passas under bryggprocessen.
  25 900 kr
 • Braumeister Värmeisolering 50 L
  Nedsatt pris!

  Braumeister Värmeisolering 50 L

  Temperaturer kan vara en otroligt känslig faktor. Braumeister värmeisolering är en enkel isolering som du trär på ditt kärl, likt en tröja. Isoleringen är försluningsbar på baksidan och är lätt att ta på och av. Även om den främst är anpassad för din Braumeister 50 L så passar den även minst lika bra till en Braumeister 50 liter PLUS. Inte nog med att isoleringen möjliggör ölbryggning utomhus eller i ett kallare rum, den har dessutom en enkel och stilren design, precis som Braumeisters andra produkter.
  1 199 kr
 • Braumeister Värmeisolering 20 L
  Nedsatt pris!

  Braumeister Värmeisolering 20 L

  Temperaturer kan vara en otroligt känslig faktor. Braumeister värmeisolering är en enkel isolering som du trär på ditt kärl, likt en tröja. Isoleringen är försluningsbar på baksidan och är lätt att ta på och av. Även om den främst är anpassad för din Braumeister 20 L så passar den även minst lika bra till en Braumeister 20 liter PLUS. Inte nog med att isoleringen möjliggör ölbryggning utomhus eller i ett kallare rum, den har dessutom en enkel och stilren design, precis som Braumeisters andra produkter.
  799 kr
 • Rostfri kylspiral 20-50 L Braumeister
  Nedsatt pris!

  Rostfri kylspiral 20-50 L Braumeister

  När du ska brygga öl hemma så är det ett par faktorer som spelar extra stor roll - din kunskap, materialet och utrustningen du använder, och till sist, temperaturer. Bara temperaturer i sig är en hel vetenskap. Denna kylspiral är rostfri och speciellt utformad för din 20-50 liters Braumeister. Högst upp har den två stycken kopplingar för en slang av typ Gardena. Så med kylspiralen kan du enkelt koppla på kallvatten och kyla ner din vört innan du tillsätter jästen.
  1 999 kr
 • Rostfri kylspiral 10 L
  Nedsatt pris!

  Rostfri kylspiral 10 L Braumeister

  När du ska brygga öl hemma så är det ett par faktorer som spelar extra stor roll - din kunskap, materialet och utrustningen du använder och till sist, temperaturer. Och temperaturer kan vara en otroligt känslig faktor. Denna kylspiral är rostfri och ypperligt utformad för din Braumeister 10 liter. Högst upp har den två stycken kopplingar för en slang av typ Gardena. Så med kylspiralen kan du enkelt koppla på kallvatten och kyla ner din vört innan du tillsätter jästen.
  799 kr
 • Rostfri kylspiral 10-20 L Braumeister
  Nedsatt pris!

  Rostfri kylspiral 10-20 L Braumeister

  När du ska brygga öl hemma så är det ett par faktorer som spelar extra stor roll - din kunskap, materialet och utrustningen du använder och till sist, temperaturer. Och temperaturer kan vara en otroligt känslig faktor. Denna kylspiral är rostfri och ypperligt utformad för din Braumeister 10-20 liter. Högst upp har den två stycken kopplingar för en slang av typ Gardena. Så med kylspiralen kan du enkelt koppla på kallvatten och kyla ner din vört innan du tillsätter jästen.
  999 kr
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 16 av totalt 19

 1. 1
 2. 2