Speidel Braumeister

Brygg ditt eget öl hemma med produkter från det bästa av de bästa - Speidel Braumeister 

Bland PGW:s produkter hittar du allt som du behöver för att brygga öl hemma - ölsatser för nybörjare, nybörjarkit med helmaltsbryggning eller råvaror för dig som vill brygga efter recept. Vårt breda utbud innehåller allt ifrån olika sorters humle, malt jäst, och socker, samt all den utrustning som du behöver för bryggningsprocessen hemma - köp all din utrustning här för att snabbt komma igång med ditt ölbryggeri hemma! För den som vill att bryggningen ska gå effektivt och snabbt så är bryggverk det bästa alternativet och för den som verkligen vill ha det bästa av de bästa så är Speidel Braumeister det märke som man ska satsa på! 

Kort om Speidel Braumeister 

Speidel Braumeister är ett mindre företag i Tyskland som tillverkar produkter för ölbryggning av den allra bästa kvalitén. I flera generationer har detta företag skapat bryggverk och andra produkter för hemmabryggaren, och har levererat högkvalitativa produkter så som deras bryggverk Braumeister. För att fortsätta att vara bland de bästa på marknaden så ser Speidel Braumeister alltid till att använda sig av den senaste och främsta tekniken och att träna sin personal till att bli experter i området. 

Bland de bästa produkterna på marknaden 

Speidel Braumeister innehar tveklöst några av de bästa produkterna för ölbryggning på marknaden, och deras bryggverk Braumeister är varje hemmabryggares dröm! Det spelar ingen roll hur du vill ha ditt öl, eller vilken sort du vill ha, så är Braumeister för dig, och det här bryggverket ändrar till och med själva smaken - till det bättre! Som tidigare nämnt så tillverkas dessa produkter i Tyskland och av högkvalitativa material och är inte sen med att leverera det bästa av det bästa. Braumeister har ett helautomatiserat kontrollsystem med färdiga förinställningar, men du kan även lägga in egen recept, och temperaturen håller dig helt och hållet exakta genom hela bryggprocessen - magiskt! 

Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 16 av totalt 22

 1. 1
 2. 2
 • Kulventil 3/4" Braumeister Speidel
  Nedsatt pris!

  Kulventil 3/4" Braumeister Speidel

  Kulventil 3/4" Braumeister Speidel
  690 kr
 • Humlefilter Braumeister
  Nedsatt pris!

  Humlefilter Braumeister

  Humlefilter Braumeister
  795 kr
 • Jäsrör med propp 44/37 Braumeister Speidel
  Nedsatt pris!

  Jäsrör med propp 44/37 Braumeister Speidel

  Jäsrör med propp 44/37 Braumeister Speidel
  (1)
  59 kr
 • Speidel Mantlad konisk jästank 60 L
  Nedsatt pris!

  Braumeister Mantlad konisk jästank 60 L

  Braumeister Speidel Mantlad konisk jästank 60 L
  8 499 kr
 • Rostfritt Jäs- och lagringkärl 60 L Speidel
  Nedsatt pris!

  Rostfritt Jäs- och lagringkärl 60 L Braumeister Speidel

  Rostfritt Jäs- och lagringkärl 60 L Braumeister Speidel
  (1)
  2 599 kr
 • Rostfritt Jäs- och lagringkärl 30 L Speidel
  Nedsatt pris!

  Rostfritt Jäs- och lagringkärl 30 L Braumeister Speidel

  Rostfritt Jäs- och lagringkärl 30 L Braumeister Speidel
  2 199 kr
 • Fermentegg 60 L SPEIDEL
  Nedsatt pris!

  Fermentegg 60 L Braumeister SPEIDEL

  Fermentegg 60 L SPEIDEL
  3 499 kr
 • Rostfri huva till Braumeister 50 L
  Nedsatt pris!

  Rostfri huva till Braumeister 50 L

  Rostfri huva till din Braumeister 50 Liter med skorsten. Ger ett kraftigare kok och du kan dessutom koppla fast ett rör för att leda bort ångan. Vid påfyllning av malt vänder du enkelt på huvan och har en stor tratt. Ett enkelt trick att slippa spill! 
  1 890 kr
 • Rostfri huva till Braumeister 10 L
  Nedsatt pris!

  Rostfri huva till Braumeister 10 L

  Rostfri huva till din Braumeister 10 Liter med skorsten. Ger ett kraftigare kok och du kan dessutom koppla fast ett rör för att leda bort ångan. Vid påfyllning av malt vänder du enkelt på huvan och har en stor tratt. Ett enkelt trick att slippa spill! 
  1 290 kr
 • Rostfri huva till Braumeister 20 L
  Nedsatt pris!

  Rostfri huva till Braumeister 20 L

  Rostfri huva till din Braumeister 20 Liter med skorsten. Ger ett kraftigare kok och du kan dessutom koppla fast ett rör för att leda bort ångan. Vid påfyllning av malt vänder du enkelt på huvan och har en stor tratt. Ett enkelt trick att slippa spill! 
  (1)
  1 490 kr
 • Vörtrör till Braumeister 50 L
  Nedsatt pris!

  Vörtrör till Braumeister 50 L

  Vörtrör till din Braumeister 50 Liter förenklar bryggprocessen avsevärt Pump för att pumpa vört med Braumeisterpump Gör att du enkelt kan fylla din vört till jäskärlet utan att behöva lyfte upp bryggverket. Inkluderar ett rör för vörtpumpning, 2 st Distanspluggar, Tappkran samt 1,5 liter silikonslang
  1 690 kr
 • Vörtrör till Braumeister 20 L
  Nedsatt pris!

  Vörtrör till Braumeister 20 L

  Vörtrör till din Braumeister 20 Liter förenklar bryggprocessen avsevärt Pump för att pumpa vört med Braumeisterpump Gör att du enkelt kan fylla din vört till jäskärlet utan att behöva lyfte upp bryggverket. Inkluderar ett rör för vörtpumpning, 2 st Distanspluggar, Tappkran samt 1,5 liter silikonslang
  1 090 kr
 • Braumeister WIFI Modul
  Nedsatt pris!

  Braumeister WIFI Modul

  WIFI Modul BRAUMEISTERmobil är din biljett till MySpiedel. Med denna modul kan du enkelt synka dina recept med ditt bryggverk och även kontrollera det genom hela bryggprocessen medan du är inloggad till ditt trådlösa nät. Så medan du sitter i soffan har du full kontroll på din bryggning i köket. Modulen går att köpas till och montera i efterhand till alla dina Braumeister med kontrollpaneler från 2015 eller nyare. Tillsammans med din modul får du även en mini USB-kabel så att du alltid kan uppdatera den till den nyaste mjukvaran. Din biljett till MySpiedel Övervaka din bryggning när du är uppkopplad på ditt lokala nätverk via ett trådlös router. För alla 10-50 liter Braumeister Bryggverk. Nätverksstandard: IEEE 802.11 b / g / n PC med Windows 7 eller nyare Mac OS X 10.11.6 eller nyare.
  (1)
  1 690 kr
 • Braumeister 50 L Plus
  Nedsatt pris!

  Braumeister 50 L Plus

  Nu finns Braumeister 50 L PLUS vilket är som originalet fast ännu bättre. Braumeister PLUS har en extra mantel för nedkylning. Det betyder att du slipper extern vörtkylare och gör din bryggning ännu enklare och tidigare externa tillbehör helt onödiga. Det helautomatiska kontrollsystemet med färdiga förinställningar eller dina egna recept. Tillverkad i Tyskland av högkvalitativa material. Tid och temperatur håller sig helt och hållet exakta genom hela bryggprocessen. Tack vare den patenterade maltpipstekniken så cirkulerar vörten försiktigt. Ingenting kan brännas vid eller behöver passas under bryggprocessen.
  (1)
  25 900 kr
 • Braumeister Värmeisolering 50 L
  Nedsatt pris!

  Braumeister Värmeisolering 50 L

  Temperaturer kan vara en otroligt känslig faktor. Braumeister värmeisolering är en enkel isolering som du trär på ditt kärl, likt en tröja. Isoleringen är försluningsbar på baksidan och är lätt att ta på och av. Även om den främst är anpassad för din Braumeister 50 L så passar den även minst lika bra till en Braumeister 50 liter PLUS. Inte nog med att isoleringen möjliggör ölbryggning utomhus eller i ett kallare rum, den har dessutom en enkel och stilren design, precis som Braumeisters andra produkter.
  1 199 kr
 • Braumeister Värmeisolering 20 L
  Nedsatt pris!

  Braumeister Värmeisolering 20 L

  Temperaturer kan vara en otroligt känslig faktor. Braumeister värmeisolering är en enkel isolering som du trär på ditt kärl, likt en tröja. Isoleringen är försluningsbar på baksidan och är lätt att ta på och av. Även om den främst är anpassad för din Braumeister 20 L så passar den även minst lika bra till en Braumeister 20 liter PLUS. Inte nog med att isoleringen möjliggör ölbryggning utomhus eller i ett kallare rum, den har dessutom en enkel och stilren design, precis som Braumeisters andra produkter.
  799 kr
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 16 av totalt 22

 1. 1
 2. 2