Vinkemikalier

Den sköna konsten vintillverkning kräver en hel del ingredienser och vinkemikalier. För att undvika ett grumligt vin används klarningsmedel. Har du inte helt misslyckats kan de starkaste klarningsmedel rädda upp ditt grumliga vin utan att ge vinet någon bismak. Citronsyra är en annan vinkemikalie som används för pH-justering. En annan ingrediens är jästnärsalt. Vi har också produkter för en snabbare jäsning och har du en önskan om lagring på ekfat, men inga ekfat, får du samma lagrade smak med hjälp av ekspån.
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 21-40 av 40

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
  1. Vermouth-kryddor
    Rating:
    75%
    34 kr
  2. Polyklar
    Rating:
    50%
    17 kr
  3. Citronsyra 50 gram
    Rating:
    100%
    13 kr
  4. Ekspån, Rostade
    Rating:
    90%
    18 kr
  5. Chitosan Påse 4
    Rating:
    93%
    8 kr
  6. Jässtopp för vin (påse 2)
    Rating:
    93%
    5 kr
  7. Edelmans Vinsyra
    Rating:
    94%
    13 kr
  8. Kiselsol Påse A
    Rating:
    85%
    5 kr
  9. Kiselsol 15 g Påse 3
    Rating:
    93%
    8 kr
  10. Kaliumsorbat 3,5 g
    Rating:
    90%
    5 kr
  11. Skumdämpare 100 ml
    Rating:
    90%
    104 kr
  12. Edelmans Jästnärsalt
    Rating:
    94%
    13 kr
  13. 7-dagars Jässats
    Rating:
    100%
    34 kr
  14. Fermaid-K 50 gram
    Rating:
    85%
    45 kr
  15. Bentonit
    Rating:
    100%
    5 kr
  16. Edelmans Tannin 5 gram
    Rating:
    90%
    17 kr
  17. Ekspån, Extrarostade
    Rating:
    85%
    18 kr
  18. Jässats Ekens Rödvin
    Rating:
    93%
    41 kr
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 21-40 av 40

Sida
per sida
Sätt fallande sortering