Humle Rakau Pellets 100 g

I lager Vikt: 110 g
SKU
ÖT698
Snabb överblick

Stig in i en värld av rika aromer och subtil beska med Humle Rakau Pellets 100 g. Denna humlesort, med dess höga alfasyra och distinkta arom, är en allt-i-ett lösning för både bitterhet och doft. Rakau är en gåva till både din bryggarkreativitet och ölens smakprofil.

104 kr

Garanterad och trygg e-handel

Rakau är lika förtjusande som den är användbar. Medan den fungerar som en mångsidig bitterhumle, öppnar Rakau dörren till en värld av tropisk frukt, persika och passionsfrukt när den används som aromhumle. Denna unika kombination tar dina öl på en smakresa som du sent kommer att glömma.

Väl Anpassad För Dina Bästa Skapelser

Rakau är inte bara för IPA-entusiaster. Dess mjuka humleprofil gör den till ett utmärkt val för många olika ölstilar. Använd den i humliga lager, ales eller amerikansk veteöl för att addera en kreativ touch till dina bryggprojekt.

Rakau är en humle som är väldigt allround. Den är framodlad av Nya Zeelands Hort Research 2007, men dess rötter sträcker sig ända tillbaka till 1970-talet. Ursprungligen utvecklad från den äldre humlesorten Smooth Cone, är Rakau en äkta pärla i världen av humlesorter.

När Det Gäller Arom

  • Ger tydliga toner av fruktighet, inklusive färsk aprikos och passionsfrukt, med en hint av tall.
  • Ursprung: Nya Zeeland
  • Alfasyra: 9 - 13 %
  • Cohumulonhalt: 24 - 28 %
  • Mängd oljor: 1,8 - 2,2 ml / 100 g
  • Lagringstålighet: Mycket god
  • Möjliga ersättare: Summit, Amarillo

*Ge Dina Öl En Nya Nivå av Djup och Smak med Humle Rakau Pellets 100 g. Utforska dess möjligheter och beställ idag för att ta din bryggning till oanade smakhöjder.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Humle Rakau Pellets 100 g
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris