Isform rund 3,5 cm 8 bitar

I lager Vikt: 300 g
SKU
B002
Snabb överblick

Ge dina drycker en unik touch med denna isform som skapar åtta runda isbollar på 3,5 cm. Tillverkad av högkvalitativt silikonmaterial, är denna isform den perfekta partnern för att lyfta estetiken och njutningen i dina cocktails, juice och spritdrycker. De sfäriska isbitarna håller inte bara drycken kyld längre, utan bidrar även till en elegant presentation.

226 kr

Garanterad och trygg e-handel

Isformen, som är en del av Vin Bouquets sortiment, kombinerar praktisk design med estetisk charm. Tillverkad av livsmedelssäker silikon, är denna produkt inte bara säker att använda, utan även hållbar och flexibel. Flexibiliteten underlättar avsevärt när du ska ta ut isbitarna, vilket gör det till en enkel och ansträngningsfri process.

Bollarna passar i flera olika typer av glas

Den gröna färgen på isformen är inte bara en fräsch och levande detalj i ditt kök, utan även ett hjälpmedel för att snabbt identifiera den bland andra köksredskap. Med en isbollsdiameter på 3,5 cm är dessa isbitar perfekt proportionerade för att passa i olika typer av glas, från små cocktailglas till större highball-glas.

Dessutom är isformen designad för att vara kompakt och lätt att förvara, med måtten 12,2 cm i längd, 4,6 cm i höjd och 22,2 cm i bredd. Denna storlek gör den enkel att placera i frysen utan att ta upp för mycket utrymme. Och när det gäller rengöring, är isformen diskmaskinssäker, vilket ger dig en bekväm rengöringsrutin. Även om diskmaskinstvätt är möjlig, rekommenderas handtvätt för att bibehålla isformens kvalitet och förlänga dess livslängd.

Bra att veta om Isform rund 3,5 cm 8 bitar

  • Skapar Åtta Runda Isbollar: Perfekta för att förhöja dina drycker.
  • Högkvalitativt Silikonmaterial: Livsmedelssäkert, hållbart och flexibelt.
  • Optimal Storlek: Varje isbolls diameter på 3,5 cm passar perfekt i de flesta glastyper.
  • Enkel och Bekväm Rengöring: Diskmaskinssäker, men handtvätt rekommenderas.
  • Kompakt Design: Perfekt storlek för enkel förvaring och användning i hemmet.
0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Isform rund 3,5 cm 8 bitar
Ditt betyg