Ishink för 1 flaska transparent

I lager Vikt: 700 g
SKU
K417
Snabb överblick

Ge dina drycker en elegant och svalkande touch med denna transparenta ishink för 1 flaska. Perfekt för att hålla dina favoritdrycker kylda och fräscha under fester, middagar eller avslappnade tillfällen.

Den transparenta designen gör det enkelt att se isnivån och välja den perfekta mängden is för dina flaskor. Ishinken har tillräckligt med utrymme för att rymma en 75cl vinflaska eller två mindre flaskor samtidigt, vilket gör den praktisk och funktionell.

Tillverkad av högkvalitativt transparent plastmaterial, är denna ishink hållbar och enkel att rengöra. Den har även ett stabilt handtag som gör det lätt att bära och placera ishinken där du önskar.

Oavsett om du serverar champagne, vin, öl eller andra drycker, kommer denna transparenta ishink att ge en sofistikerad touch till dina dryckesserveringar. Skapa en imponerande atmosfär och håll dina flaskor kalla och redo att avnjutas.

Ta din dryckesupplevelse till nästa nivå med denna stilfulla och praktiska transparenta ishink. Lägg till en touch av elegans till dina tillställningar och njut av kylda drycker i sällskap av vänner och familj.

219 kr
 

Garanterad och trygg e-handel

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Ishink för 1 flaska transparent
Ditt betyg