Japansk Kökskniv USUBA Laguiole

Slut i lager Vikt: 600 g
SKU
K802
Snabb överblick
Japansk Kökskniv USUBA Laguiole
450 kr

Garanterad och trygg e-handel

Denna japanska kökskniv av märket Laguiole är en kniv som håller hög kvalitet.  Denna kniv är en kniv av typen usuba och det är en rektangulär kniv som främst används som grönsakskniv. På en kniv av typen usuba är bladet enkelslipat vilket innebär att eggen biter väldigt bra i råvaror och det går också att slipa den så det blir väldigt vass.

Denna kniv är en lyxigare köksvara som är tillverkad för att vara ett precisionsverktyg. Knivens blad är gjort av rostfritt stål vilket gör att den håller länge. Kniven är också snyggt designad och har ett handtag som är bekvämt att hålla i.

En kniv som passar perfekt till att skära grönsaker

Precis som en bra japansk kökskniv av typen usuba ska vara så har den här kökskniven ett rakt, enkelslipat blad som samtidigt är väldigt skarpt. En bra kniv av typen usuba är en kvalitetskniv som verkligen underlättar det vardagliga arbetet i köket när man förbereder mat.

På denna usubakniv är bladprofilen näst intill helt rak. Eggen på denna kniv är som en linjal vilket gör att denna kniven passar utmärkt för push cut. Den ger därmed raka och rena snitt som gör att det är enkelt att skära livsmedel som exempelvis grönsaker.

En kniv av typen usuba fungerar bäst om man ofta slipar den med hjälp av en traditionell japansk slipsten.

Tillverkad enligt japansk hantverkstradition

Bra att veta om Japansk Kökskniv USUBA Laguiole:

  • Passar bra för att skära grönsaker
  • Kniven är tillverkad enligt japansk hantverkstradition
  • Har ett rakt och enkelslipat blad som är väldigt skarpt
  • Bladet är tillverkat av rostfritt stål
0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Japansk Kökskniv USUBA Laguiole
Ditt betyg