Jelly Candy Maker

Slut i lager Vikt: 1 kg
SKU
B980
Snabb överblick
Trött på chips och popcorn? Med en Jelly candy maker kan du skapa ditt egna godis i de smaker, färger eller former du önskar, hälsosamt eller kaloribomb, bara fantasin sätter gränser.
279 kr

Garanterad och trygg e-handel

Din egna hälsosamma godisfabrik - Jelly candy maker

Har du tröttnat på chips och popcorn? Skapa ditt egna godis i de smaker, färger eller former du önskar, hälsosamt eller kaloribomb, bara fantasin som sätter gränserna.

Ett enkelt sätt att göra eget godis hemma är med hjälp av Jelly candy maker CR 4468. Om någon du känner snart fyller år eller om barnen ska ha pyjamasparty med kompisarna så blir det här en glädjespridare ni sent kommer glömma.

Det finns inte mycket som slår känslan av att göra eget godis.

Hemgjort och nyttigt godis är det bästa

Gott och nyttigt gör du lätt själv! Vår Jelly candy maker är det självklara valet när du enkelt och snabbt skall tillverka godsaker. Eftersom du själv inte bara bestämmer formen på godsakerna utan även innehållet i bitarna kan du skapa hälsosamma snacks. Hemlagat piffar upp vilken dag som helst så vad kan vara bättre än att plocka fram Jelly Candy maker.

Enkelt och okomplicerat med jelly candy maker;

  • 4 stycken lättanvända formar i silikon igår.
  • Du bestämmer innehåll, gör äpple-, banan- eller jordgubbsgodis.
  • Maskinen har ett speciellt kvarts värmesystem
  • Lätt att fylla på gelatin.
  • Lätt att göra ren.
  • Strömkälla 45 W

Beställ nu, överraska hemma med gott och nyttigt

Det är inte bara gott, utan också kul att göra tillsammans med familj och vänner. Hur coolt är det inte att låta barnen vara med och göra sitt eget godis? Låt dig inspireras och få en rolig stund med dig själv eller familjen, beställ en av våra Jelly candy makers och helgens aktiviteter är räddade.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Jelly Candy Maker
Ditt betyg