Kalibrering PH 4 0,5 L

I lager Vikt: 500 g
SKU
T063
Snabb överblick
Det är viktigt att veta att kalibrering endast räknas vid användning av nya lösningar och ordentligt rengjorda elektroder för varje gång. Med Hanna buffertlösningar kan du noggrant göra pH-mätningar och kontrollera att din mätare och elektroder fungerar korrekt. Denna färdigblandade kalibreringsvätska med pH 4 är en av de vanligaste och fås på en 500 ml flaska. Det rekommenderas att ha som rutin att tvätta elektroden både innan och efter användning.
288 kr

Garanterad och trygg e-handel

Kalibrering PH 4 0,5 L


Med Hanna buffertlösningar kan du noggrant göra pH-mätningar och kontrollera att din mätare och elektroder fungerar korrekt. Denna färdigblandade kalibreringsvätska med pH 4 är en av de vanligaste och fås på en 500 ml flaska. När det krävs en noggrann neutral avläsning så är pH 7,01 idealisk, speciellt i livsmedelsindustrin och vattenreningsverk.


Det är viktigt att veta att kalibrering endast räknas vid användning av nya lösningar och ordentligt rengjorda elektroder för varje gång. 


Genom att tvätta rent elektroder så hålls sonden alltid ren och man förhindrar potentiell igensättning av klyftan. Inte nog med att kontinuerlig grundskötsel och praktisk vård av elektroder försäkrar kvalitén på mätresultaten, god skötsel gör även att svarstiden kortas ner och resultat kan levereras snabbare. Det rekommenderas att ha som rutin att tvätta elektroden både innan och efter användning.


Denna flytande rengöring färdig att använda är gjord på material och kemikalier av högsta kvalitét och uppfyller standarder som National Istitute of Standards and Technology har tagit fram. Allt för att skapa så bra resultat som möjligt. Kalibreringsvätskan förpackas i lufttät flaska för att säkerställa ursprungliga egenskaper och kvalité. 


Alla lösningar visar ett satsnummer, ett utgångsdatum och korrelationstabellen mellan pH och temperatur. Ett analyscertifikat kan fås på förfrågan. Alla flasklösningar förseglas med en lufttät, sabotageförseglad tätning för att förhindra att koldioxid kommer in och orsaka en förändring i pH-buffertvärdet.


Färgkodning för 1 liter och 1 gallon flaskor:

pH 4,01 - Röd

pH 7,01 - Grön

pH 10,01 - Violett


Specifikationer:

  • Färdigblandad
  • Visar batchnummer och utgångsdatum
  • Flaska med läcksäkra tätningar
  • Bör förvaras i 25° C
0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Kalibrering PH 4 0,5 L
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris