• Knivställ Blue

Knivställ Blue

Bli först med att recensera denna produkt

Ordinarie pris 149 kr

Special Price 69 kr

Status: I lager

Vikt: 2 kg

Köps Ofta Tillsammans

Knivställ Blue
Knivställ Blue

Ordinarie pris 149 kr

Special Price 69 kr

Detaljer

Knivställ Blå

Att hålla köket välsorterat och rent ska inte behöva vara svårt. Och denna nytänkande knivhållaren hjälper dig att kunna höja din standard i köket, varje dag.  Detta kniv ställ har en enastående uppbyggnad av elastiska fibrer som gör det okomplicerat att förvara alla dina knivar oavsett deras storlekar. Vilket gör denna kniv förvaring till ett krav i ett modernt hem.

Knivhållaren, ett hjälpmedel i köket.

Till skillnad från den normala  kniv hållaren med utsatta mätta hållare för dina verktyg, kan det här knivstället hålla dem alla. En vanlig knivhållare är lätt att hallå ren, men vår knivhållare har ett inre som är lätt att ta bort och diska så att du kan slippa oroa dig över ohygieniska knivar. Våra knivhållare är små och snygga vilket gör att de är enkla att ha framme och titta på eller, om du så vill, förvara i en låda. 

Med en av våra kniv sorterare får du enkelt en frihet till köket:

  • Sanitära fiber som enkelt går att diska.
  • Inga utsatta kniv mått för att du ska kunna sortera dina knivar hur du vill.
  • Möjligheten att välja mellan tre olika unika färger, just för ditt kök.

 

Köp nu - ett verktyg som passar i alla kök.

Ibland  kan man behöva lite mer hjälp med att hålla sitt kök organiserat och rent. Vår knivhållare passar utomordentligt bra i alla hemma; hos studenten, barnfamiljer och den pensionären; tack vare dess unika sätt att hålla knivar på.

Köp den till dig själv eller till någon som tycker om att laga mat, så dem slipper tänka på vart deras köksredskap är, och kan fokusera på mat istället.