• Knivställ Green

Knivställ Green

Bli först med att recensera denna produkt

Ordinarie pris 149 kr

Special Price 69 kr

Status: I lager

Vikt: 2 kg

Köps Ofta Tillsammans

Knivställ Green
Knivställ Green

Ordinarie pris 149 kr

Special Price 69 kr

Detaljer

Knivställ Grön

Att hålla ett kök organiserat ska inte behöva vara svårt. Och denna moderna knivhållaren hjälper dig att hålla hög standard i köket, varje dag. Detta kniv ställ  har en unik uppbyggnad av elastiska fibrer som gör det enkelt för dig att förvara alla dina knivar oavsett deras storlekar. Vilket gör denna kniv förvaring till ett måste i ett kök som är matchat mot framtida trender.

Knivhållaren, en självklarhet i köket.

Till skillnad från de vanligaste kniv hållarna med utsatta fästen för varje knivstorlek kan våra knivhållare förvara dem alla, hur du vill. Inte nog med det så är insidan löstagbar som gör det enkelt för dig att kunna diska den och hålla ditt kök hygieniskt. Knivhållaren är liten och snygg vilket gör den enkel att ha framme och titta på eller förvara i en låda.

 

Med en av våra knivsorterare får du enkelt en frihet till köket:

  • Hygieniska fiber som enkelt går att diska.
  • Inga utsatta kniv mått för att du ska kunna sortera dina knivar hur du vill.
  • Möjligheten att välja mellan tre olika moderna färger, just för ditt kök.

 

Köp nu - ett organiserat kök ska vara enkelt

Alla behöver en extra hjälpande hand med att hålla köket rent, fint och välsorterat. Vår kniv hållare passar i alla kök; hos studenten, småbarnsfamiljen eller pensionären tack vare dess unika sätt att hålla knivarna på.

Köp den till dig själv eller till någon som älskar att laga mat, så dem slipper tänka på ohygieniska knivar och kan tänka på god mat istället.