Kolreningsanl. 10 lit Premium utrustning

I lager Vikt: 3 kg
SKU
A555
Snabb överblick

Kolreningsanläggning premium består av ett plaströr med en diameter på 40 mm och en längd av 1,5 m med mässingskran med nålventil, för optimal justering av hastigheten, samt 10 lit plastbehållare upptill. Väggfäste, art.nr. A550, ingår ej, utan köpes separat.

810 kr

Garanterad och trygg e-handel

Välkommen till en värld av bryggning i toppklass med Kolreningsanläggning 10 lit Premium. Denna anläggning är en oumbärlig följeslagare för de som vill framställa sina egna drycker, inklusive vodka och andra spritdrycker, med enastående renhet och smak.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Kolreningsanl. 10 lit Premium utrustning
Ditt betyg

Kolreningsanläggning 10 lit Premium är skräddarsydd för kvalitetsmedvetna bryggare som sätter höga krav på resultatet. Anläggningen består av ett plaströr med en diameter på 40 mm och en längd på 1,5 m, komplett med en mässingskran med en precisionssäker nålventil. Denna utformning möjliggör inte bara enastående renhet utan ger också möjlighet att finjustera reningens hastighet för att matcha dina specifika krav.

Den medföljande 10-liters plastbehållaren är den perfekta platsen att samla din bryggning i. Oavsett om du skapar vodka eller andra spritdrycker, ger denna behållare en praktisk och lättillgänglig förvaringslösning för dina skapelser.

Kvalitet i Varje Droppe

Kolreningsanläggning 10 lit Premium erbjuder dig möjligheten att skapa drycker av högsta kvalitet. Med en precisionssäker rening som eliminerar oönskade partiklar och föroreningar kan du vara säker på att varje droppe som produceras är av den renaste och mest autentiska kvaliteten.

Bra att veta om Kolreningsanläggning 10 lit Premium:

  • Perfekt för att skapa egna drycker som vodka och andra spritdrycker
  • Plaströr med 40 mm diameter och 1,5 m längd för optimal renhet
  • Mässingskran med precisionssäker nålventil för exakt justering
  • 10-liters plastbehållare för praktisk och bekväm förvaring av dina skapelser

*Utforska bryggningens värld på en ny nivå med hjälp av Kolreningsanläggning 10 lit Premium. Genom att beställa denna anläggning idag, tar du ett steg närmare att skapa dina egna drycker av högsta kvalitet och smak.

 

 

 

Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris