Korvstoppare 3 L Liggande Rostfri

Bli först med att recensera denna produkt

1 495 kr
Från 67,93 kr, 24 Månader

Resurs Bank - Delbetalning

Status: I lager

Vikt: 10 kg

Köps Ofta Tillsammans

Korvstoppare 3 L Liggande Rostfri
Korvstoppare 3 L Liggande Rostfri
1 495 kr

Detaljer

Smidig liggande korvstoppare 

Stoppa egen god korv hemma!

Med denna liggande och smidiga korvstoppare kan du stoppa upp till 3 liter korvsmet på en gång. Denna korvstoppare är en stabil och stadig maskin i rostfritt stål (även korvhornen är i rostfritt stål) som passar sig både för hushållet och restauranger, vilket innebär att vem som helst som vill stoppa sin egen korv kan göra det. Stopparen är väldigt populär och håller hög kvalitet. 

Smidig att använda och förvara 

Denna korvstoppare tar varken plats eller är svår att rengöra - det enda du behöver göra är att tippa och ta loss behållaren för att rengöra denna, vilket även underlättar påfyllning av korvsmet. När du sätter tillbaka behållaren kan du välja att vända på denna vilket innebär att veven hamnar på andra sidan, vilket i sin tur innebär att korvstopparen passar för både vänster- och högerhänta. Försedd med en silikonpackning för tät hantering av korvsmeten, samt två olika växlar som används för att snabbt backa kolven och för att trycka fram smeten när man ska stoppa korv. 

Innan du börjar med korvstoppningen så behöver du förbereda delarna. Detta gör du mellan 2-3 timmar innan själva processen genom att ta av de delar som kommer i kontakt med korvsmeten och lägga dessa i frysen. De delar som behöver läggas i frysen innan är korvhorn, låsring, smetbehållare och kolvplatta som är enkla att ta loss eller skruvas av. Lägg även in blandbunkar i frysen innan du börjar med korvstoppningen. 

Håll temperaturen nere genom att skära upp köttet i 2-3 centimeter stora kuber och kör dem i köttkvarnen när de är halvfrusna. 

Tekniska data: 

  • Rostfritt stål 
  • Levereras med 4 korvhorn: 16, 22, 32 och 38 mm 
  • Vikt 9,5 kg

 

Andra Produkter Du Kanske Vill Kika På