Köttkvarn

Denna produkt har utgått

Köps Ofta Tillsammans

Köttkvarn
Köttkvarn
699 kr

Detaljer

Från kött till färs med en Köttkvarn

Köttkvarnen är en köksapparat som du måste ha i ditt välfyllda kök. Bjud över dina vänner på middag och välkomna dem genom att lägga upp en rejäl köttbit på skärbrädan. Gör sen förberedelserna till en del av upplevelsen och mal köttet tillsammans för att sen välja örter från trädgården och blanda köttfärs med er egen prägel. Vitlök och vitt vin kan vanlig färs till en himmelsk upplevelse.

Traditionellt mathantverk med köttkvarnen

Hamburgare, korv och köttbullar är bara några exempel på rätter där köttfärs används som basråvara. När du får möjligheten att köpa vilt från en jägare, gör om alla tråkiga bitar till ett glädjefyllt middagsbord med charkuterier.

 

Allt du behöver för att ha koll på färsen

Om du verkligen vill ha koll på maten innehåller så ska du göra köttfärsen själv från grunden. Tillsätter du bara salt och peppar så har du en malen blandning med kött, salt och peppar, inget mer, inget mindre, alldeles perfekt.

 

Specifikation köttkvarn;

  • Tillverkad av slitstarka material som är lätta att demontera och rengöra.
  • Effekt 600 W, maxeffekt 1500 W
  • Tre skärknivar som är utbytbara
  • Det ingår även en kolv och korvfyllare

 

Köttkvarnen du inte kan vara utan

Vår kvarn är en mycket praktisk och effektiv modell med tre utbytbara skärknivar. Det kommer bli maskinen som får dina matkunskaper att blomma ut till fullo. Köttkvarnen har hängt med länge och den har skolat många mästerkockar.

Beställ nu och få en matupplevelse för livet!

  1. Bli först med att recensera denna produkt

Andra Produkter Du Kanske Vill Kika På