Laguiole Fällknivsset 6 olika träslag

Slut i lager Vikt: 2 kg
SKU
B985
Bevaka Produkt
Snabb överblick
För den som uppskattar både funktionalitet och estetik, presenterar vi Laguiole Fällknivsset med 6 olika träslag. Denna exklusiva låda innehåller sex hopfällbara knivar, var och en med ett unikt handtag i olika träslag. Setet är inte bara praktiskt utan också ett vackert samlarobjekt som förgyller ditt hem.
1 495 kr

Garanterad och trygg e-handel

Varje kniv i detta set från Laguiole är ett hantverksmässigt mästerverk, kombinerande traditionell design med moderna material. Knivarnas blad är tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål, vilket garanterar lång hållbarhet och utmärkt skärpa. Handtagen i olika träslag ger inte bara varje kniv sin unika karaktär, utan också en behaglig känsla i handen vid användning.

Praktiskt designade fällknivar

Dessa knivar är designade för att vara praktiska för vardagsbruk samtidigt som de är eleganta nog att användas vid finare tillställningar. Med sitt klassiska utseende och moderna funktion är de en uppskattad present till alla som älskar matlagning och design. Dessutom är det vackra displayfodralet, i en stilfull brun färg, perfekt för att ställa fram i köket eller vardagsrummet.

Att äga Laguiole Fällknivsset är inte bara en fråga om praktikalitet, det är också en investering i stil och kvalitet. Detta set erbjuder en unik kombination av traditionellt hantverk och modern design, vilket gör det till ett måste för alla som uppskattar det lilla extra i köket.

Bra att veta om Laguiole Fällknivsset 6 olika träslag

  • Unika Träslag: Handtag i rosenträ, olivträ, ebenholts, zebraträ, körsbärsträ och merbau.
  • Högkvalitativt Material: Knivblad tillverkade av rostfritt stål för långvarig skärpa.
  • Mångsidig Användning: Perfekt för både vardagsbruk och speciella tillfällen.
  • Elegant Displayfodral: En stilfull brun låda som fungerar som ett samlarobjekt.
0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Laguiole Fällknivsset 6 olika träslag
Ditt betyg