Laguiole Fiskeset

I lager Vikt: 500 g
SKU
B931
Snabb överblick
Laguiole Fiskeset - Det perfekta tillbehöret för alla fisketurer! Innehåller en krok och en multifunktionell tång.
524 kr
 

Garanterad och trygg e-handel

Det perfekta tillbehöret för alla fisketurer

Laguiole Fiskeset är den perfekta fiskelådan! Setet innehåller en krok som du kan fästa dina fångster i, samt en multifunktionell tång med integrerade fällknivar i handtagen – en kombo som underlättar alla fisketurer.

Den multifunktionella tången består av ett ergonomiskt handtag i trä som ger ett bekvämt grepp. Handtagen har integrerade fällknivar som är tillverkade i rostfritt stål. Metallklämman och knivarna är robusta och har en lång livslängd tack vare sin goda kvalitet.

Detta set är perfekt att ge bort som present till äventyrsälskaren eller fiskaren! Passar bra att ge bort för alla tillfällen, till exempel födelsedag eller student. Eller varför inte skämma bort dig själv?

Obs! Tången bör ej rengöras i diskmaskin för att undvika att skada handtagen. Tvätta tången i ljummet vatten och torka omedelbart.

Specifikationer

  • Metallklämma: 10 cm
  • Fällbara knivar: 6 cm
  • Handtag: 6 cm
  • Utfällbart set: 22 cm


Laguiole
Precis som den sydvästra franska regionen, Laguiole, som detta varumärke har fått sitt namn ifrån, så bär alla Laguioles produkter på en rik fransk kultur och känsla. Med sin fina kvalitet och stilfulla design påminner varenda produkt om Frankrike och är ett givet val i hemmet för den som önskar lite extra lyx. Till deras sortiment hör köksredskap så som bordsbestick som gafflar och knivar, diverse köksredskap, samt knivar av förstklassig kvalitet. 

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Laguiole Fiskeset
Ditt betyg