Laguiole Gafflar Valnöt 6-pack

Bli först med att recensera denna produkt

349 kr

Status: I lager

Vikt: 500 g

Köps Ofta Tillsammans

Laguiole Gafflar Valnöt 6-pack
Laguiole Gafflar Valnöt 6-pack
349 kr

Detaljer

Laguiole 

Precis som den sydvästra franska regionen, Laguiole, som detta varumärke har fått sitt namn ifrån, så bär alla Laguioles produkter på en rik fransk kultur och känsla. Med sin fina kvalitet och stilfulla design påminner varenda produkt om Frankrike och är ett givet val i hemmet för den som önskar lite extra lyx. Till deras sortiment hör köksredskap så som bestick, glas, samt knivar av förstklassig kvalitet. 

Snygga gafflar med valnötshandtag 

Tillsammans i en stilren låda kommer dessa 6 stycken snygga gafflar med valnötshandtag från det kända franska märket Laguiole. Gafflarna är tillverkade i högkvalitativt rostfritt stål för att kunna användas flera gånger och under en lång tid utan att bli dåliga, och valnötshandagen har en ergonomisk form för att passa perfekt in i handen. På kanten av gaffeln är Laguioles kännetecken, biet, inristat och symboliserar deras kvalitet. 

Dessa gafflar är perfekta att ge bort i present, särskilt då de kommer i en snygg låda! Lådan kan sparas för att fortsätta förvara gafflarna och garantera deras kvalitet. Med deras vackra yta är de perfekta att ha med på middagsbjudningen eller på speciella tillfällen. 

Detaljerad beskrivning 

  • Rostfritt stål 
  • Valnötshandtag 
  • Kommer i en låda på 6 stycken gafflar 
  • Handtagslängd: 23 cm 
  • Blad: ca 10 cm