Laguiole Glaskaraff med Kork

I lager Vikt: 1 kg
SKU
K209
Snabb överblick
Snygg glaskaraff med kork från det franska märket Laguiole - bevarar bekvämt drycken och att ha med på alla tillställningar!
380 kr

Garanterad och trygg e-handel

Laguiole 

Precis som den sydvästra franska regionen, Laguiole, som detta varumärke har fått sitt namn ifrån, så bär alla Laguioles produkter på en rik fransk kultur och känsla. Med sin fina kvalitet och stilfulla design påminner varenda produkt om Frankrike och är ett givet val till hemmet. Till deras sortiment hör köksredskap som bestick och karaffer, samt knivar av förstklassig kvalitet.

Glaskaraff med kork 

Denna glaskaraff är både vacker och tillverkad i högkvalitativt glas samt ger ett elegant intryck i hemmet. Tillsammans med själva glaskaraffen tillkommer en kork som gör den perfekt att använda för att förvara alla typer av drycker: vin, vatten, lemonad, till och med segare vätskor så som sirap! Korken hjälper till att bevara dryckerna så att de inte blir dåliga. Förutom att karaffen bekvämt bevarar dryckens kvalitet så passar den även utmärkt för att ha med på olika tillställningar så som familjemiddagar eller vinkvällar!

Glaskaraffen är tillverkad i högkvalitativt glas och är lätt att rengöra. Även korken är den lätt att rengöra och den ska rengöras för hand och sedan låtas torkas. Lämna inte locket på hela tiden eller i permanent kontakt med drycken. Se även till att rengöra karaffen med ättika eller citron med jämna mellanrum för att bevara glasets transparens. Laguioles kännetecken, biet, är tryckt på glaset och är en snygg del att ha med bland sina köksredskap!

 

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Laguiole Glaskaraff med Kork
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris