Laguiole Ishink med Tång

Slut i lager Vikt: 2 kg
SKU
B927
Bevaka Produkt
Snabb överblick
Laguiole Ishink med Tång. Perfekt ishink till varma sommardagar! Denna ishink håller dina drycker kalla under lång tid.
539 kr

Garanterad och trygg e-handel

Perfekt ishink till varma sommardagar

Laguiole ishink med tång är det tillbehör som du ska satsa på i sommar! Denna ishink håller dina drycker kalla under lång tid, och detta tack vare sina dubbla väggar. Väggarna förhindrar drycken från att bli varm, och isbitarna håller mycket längre än i andra ishink. Ishinken har en kapacitet på 1,3 liter.

Till ishinken medföljer en tång samt en droppbricka för optimal användning. Tången är tillverkad av slitstarkt och rostfritt stål. Med ishinkens handtag och lätta vikt på 750 gram är det lätt att ta med sig drycken till sommarens alla tillställningar, till exempel picknicken eller grillfesten, och hålla den kall hela tiden!

Laguiole
Precis som den sydvästra franska regionen, Laguiole, som detta varumärke har fått sitt namn ifrån, så bär alla Laguioles produkter på en rik fransk kultur och känsla. Med sin fina kvalitet och stilfulla design påminner varenda produkt om Frankrike och är ett givet val i hemmet för den som önskar lite extra lyx. Till deras sortiment hör köksredskap så som bordsbestick som gafflar och knivar, diverse köksredskap, samt knivar av förstklassig kvalitet. 

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Laguiole Ishink med Tång
Ditt betyg