Laguiole Jaktkniv med Plunta

Slut i lager Vikt: 1 kg
SKU
B930
Snabb överblick

Laguiole Jaktkniv med Plunta är en utmärkt kombo att ge bort till äventyraren eller jägaren i present!

471 kr

Garanterad och trygg e-handel

Fällbar jaktkniv med plunta

Laguiole Jaktkniv med Plunta är en utmärkt kombo att ge bort till äventyraren eller jägaren i present! Jaktkniven är fällbar, med en längd på 19 cm och ett trähandtag som tack vare sin tjocklek är perfekt att ha i handen. På handtaget finner vi det klassiska biet, som är Laguioles välkända logotyp, graverat och som ger jaktkniven en elegant touch. Gravyren kommer dock enbart på kniven och inte på pluntan.

Setet med jaktkniven och pluntan från Laguiole kommer i en fin trälåda. En kombo som definitivt kommer att uppskattas av både vana campare och jaktälskare!

Obs! Kniven bör ej rengöras i diskmaskin. Tvätta kniven i ljummet vatten och torka omedelbart.

Laguiole
Precis som den sydvästra franska regionen, Laguiole, som detta varumärke har fått sitt namn ifrån, så bär alla Laguioles produkter på en rik fransk kultur och känsla. Med sin fina kvalitet och stilfulla design påminner varenda produkt om Frankrike och är ett givet val i hemmet för den som önskar lite extra lyx. Till deras sortiment hör köksredskap så som bordsbestick som gafflar och knivar, diverse köksredskap, samt knivar av förstklassig kvalitet. 

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Laguiole Jaktkniv med Plunta
Ditt betyg