Laguiole Korkskruv Capdenac

Slut i lager Vikt: 200 g
SKU
B891
Snabb överblick

Snygg korkskruv från Laguiole med härligt trähandtag.

166 kr

Garanterad och trygg e-handel

Snygg korkskruv från Laguiole med härligt trähandtag.

Laguiole

Precis som den sydvästra franska regionen, Laguiole, som detta varumärke har fått sitt namn ifrån, så bär alla Laguioles produkter på en rik fransk kultur och känsla. Med sin fina kvalitet och stilfulla design påminner varenda produkt om Frankrike och är ett givet val till hemmet. Till deras sortiment hör förstklassiga köksredskap som bestick, ostknivar och ostbrickor, samt redskap som kan användas både inom och utanför hemmet som fällknivar och korkskruvar för att smidigt kunna ha med sig på en härlig sommarutflykt.

Förstklassig korkskruv i rostfritt stål

Languiole Korkskruv Capdenac är det perfekta tillskottet till baren eller köket. Varumärket Laguiole har tillverkat bestick i Frankrike i över 200 år, och det lilla biet som går att hitta på korkskruven är området Languioles emblem. Bladet är tillverkat av förstklassigt rostfritt stål, samt stämplad och finslipad. Även handtaget är skapat med ytterst noggrannhet då det är snidat för hand.

Perfekt som present

Denna Languiole Capdenac korkskruv kommer tillsammans med en fin tillhörande presentask vilket gör den till en vacker gåva att ge till alla vinälskare eller till den aspirerande sommelieren. Korkskruven är inte endast stilig att se på, den är även bekväm i handen och öppnar vinflaskan på ett enkelt och effektivt vis. Med dess snidade bi som representerar dess äkthet förmedlar den även en viss hög prestige och passar in i alla vinälskares kök!

Specifikationer

  • Rostfritt stål
  • Endast handtvätt
  • Ca 14 cm lång (5 ½”)
  • Hopfällbart redskap med tre funktioner: flasköppnare, korkskruv och foliebeskärare
0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Laguiole Korkskruv Capdenac
Ditt betyg