Laguiole Picknickkorg för Fyra

Slut i lager Vikt: 3 kg
SKU
K808
Snabb överblick
Laguiole Picknickkorg för Fyra
1 679 kr

Garanterad och trygg e-handel

Denna Laguiole Picknickkorg för Fyra är färdigpackad och utrustad med bestick, tallrikar och glas för fyra personer. Utöver detta är korgen rymlig och det finns gott om plats för härlig mat och dryck. Med denna picknickkorg får du enkelt plats med allt du behöver för en härlig picknick för upp till fyra personer. Korgen innehåller också en klassisk picknickfilt.

Tallrikarna och besticken spänns fast på insidan av locket vilket gör att de ser prydligt förpackade ut när korgen öppnas, vilket ger ett bra intryck. Det är också väldigt praktiskt eftersom det gör att korgen har gott om plats för en picknickfilt, en flaska vin, goda ostar, eller vad man nu vill packa med i sin picknickkorg!

En klassisk picknickkorg

Att ha en klassisk picknickkorg som är redo är något många uppskattar och denna Laguiole Picknickkorg för Fyra är verkligen en sådan korg. Här finns allt man behöver för att förtära en härlig picknick färdigpackat och klart. Besticken, glasen och tallrikarna spänns fast i korgens kanter vilket gör att det finns gott om plats för picknickfilten samt för den mat och dryck som man vill packa ned.

Korgen är designad som en gammaldags klassisk picknickkorg vilket innebär en stilren och tidlös design. Korgen ser verkligen pittoresk ut och är perfekt att ta med sig som rekvisita vid en härlig picknick ute i det gröna.

Gott om plats för mat och dryck

Bra att veta om Laguiole Picknickkorg för Fyra:

  • Innehåller tallrikar, bestick och glas.
  • Gott om plats att förvara mat och dryck.
  • Innehåller en snygg picknickfilt.
  • Lätt att plocka med sig.
0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Laguiole Picknickkorg för Fyra
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris