Laguiole Slipsten i Trälåda

Slut i lager Vikt: 600 g
SKU
K804
Bevaka Produkt
Snabb överblick
Laguiole Slipsten i Trälåda
471 kr

Garanterad och trygg e-handel

Denna Laguiole Slipsten i Trälåda passar utmärkt för alla som vill slipa sina köksknivar. Slipstenen kommer i en vackert designad trälåda som många uppskattar vilket har gjort att det blivit en fin detalj att ställa framme i köket.

Själva slipstenen håller hög kvalitet och den passar bra ihop med de flesta köksknivar. Den passar särskilt bra ihop med våra populära japanska köksknivar som har ett blad tillverkat av rostfritt stål.

Japanska köksknivar slipas nämligen bäst och effektivast med en slipsten. Om man använder en slipsten blir eggen inte förbrukad och man behöver aldrig lämna in kniven för omslipning. En annan stor fördel med slipsten är att man tunnar ut eggen i takt med att knivens egg tar sig uppåt på bladet. Man får därför aldrig en kniv som upplevs ha ett tjockt blad.

Passar bra till japanska köksknivar

En bra slipsten är ett redskap som länge har varit standard på restauranger men som numera också blivit standard bland hemmakockar. Denna slipsten från Laguiole håller hög kvalitet och passar utmärkt för att slipa de flesta knivar, inklusive våra populära japanska köksknivar.

En slipsten är ett verktyg som är extremt enkelt att använda och det är ett väldigt effektivt och billigt sätt att hålla kniven vass. 

För alla som ofta lagar mat hemma är en bra slipsten som denna som en skänk från ovan!

Snygg och stilren design

Bra att veta om Laguiole Slipsten i Trälåda: 

  • Är effektiv och enkel att använda.
  • Passar bra ihop med japanska köksknivar
  • Levereras i en snyggt designad trälåda
0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Laguiole Slipsten i Trälåda
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris