Laguiole Trädgårdsredskap 3 delar

I lager Vikt: 2 kg
SKU
B921
Snabb överblick
Laguiole Trädgårdsredskap 3 Delar. Perfekt uppsättning för att börja plantera. Innehåller två planteringsspadar varav en smalare och en bredare, och en kultivator.
734 kr
 

Garanterad och trygg e-handel

Uppsättning trädgårdsredskap i elegant förpackning

Laguiole trädgårdsredskap i 3 delar – den perfekta presenten för trädgårdsmästaren! Eller varför inte ge bort till någon som går i planteringstankar, eller kanske dig själv? Den här uppsättningen från det franska anrika märket Laguiole innehåller 3 trädgårdsredskap som alla behöver hemma för att börja plantera: två planteringsspadar varav en smalare och en bredare, och en kultivator.

Trädgårdsredskapen kommer i en vacker, rörformad förvaringslåda som är perfekt att fortsätta förvara redskapen i efter användning och för enkel transport. En ideal presentidé för alla som älskar blommor och rabatter, och du kan smidigt ge bort den precis som den är istället för att slå in den!

Handtagen på verktygen är gjorda i ask för att ge ett bekvämare grepp. På handtagen finns även biet, som är Laguioles välkända logotyp, graverat som ger dessa trädgårdsredskap en elegant touch!

Laguiole
Precis som den sydvästra franska regionen, Laguiole, som detta varumärke har fått sitt namn ifrån, så bär alla Laguioles produkter på en rik fransk kultur och känsla. Med sin fina kvalitet och stilfulla design påminner varenda produkt om Frankrike och är ett givet val i hemmet för den som önskar lite extra lyx. Till deras sortiment hör köksredskap så som bordsbestick som gafflar och knivar, en del dekorationer, samt knivar av förstklassig kvalitet. 

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Laguiole Trädgårdsredskap 3 delar
Ditt betyg