Mad Millie Hard Cheese Kit

Slut i lager Vikt: 2 kg
SKU
T501
Snabb överblick

Mad Millie Hard Cheese Kit innehåller allt du behöver för att göra egen ost hemma, hårda ostar, från grunden. Med ett komplett gör ost själv kitt som det här så kan du göra många olika sorters ost. Du behöver inte snåla när du sätter igång en sats Mad Millie, kittet räcker länge.

999 kr

Garanterad och trygg e-handel

Gör ost själv kit - Mad millie hard cheese kit

Mad Millie Hard Cheese Kit innehåller allt du behöver för att göra egen ost hemma, hårda ostar, från grunden. Med ett komplett gör ost själv kitt som det här så kan du göra många olika sorters ost. Du behöver verkligen inte snåla med mängderna när du sätter igång en sats eftersom kittet räcker för att göra upp till fem kilo ost.

Gör hårda ostar själv - olika lagringstid

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge och den som väntar på att få smaka sin egen, hemgjorda, hård ost från Mad Millie får hålla till godo en stund. Beroende på vilken sort du gör så ska osten lagras lägga i 4 till 16 veckor. För den matintresserade så är det trots allt väl mödan värt att få bjuda gästerna på ett urval från sitt egna "göra egen hård ost kitt".

Du kan bland annat tillverka egen:

  • Cheddar
  • Caerphilly
  • Chershire
  • Wensleydale
  • Leicester

Beställ – Gör ostar hemma - Den perfekta presenten

Mad Millies hård ost kitt är den perfekta presenten till någon som gillar matlagning och att få sätta lite guldkant på tillvaron. Vem vill inte sätta ihop en ostbricka med Cheddar, Chershire och Leicester ost direkt från det egna köket.

Beställ till dig själv eller slå in och ge bort, det här gör det själv ost kittet passar alla matälskare.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Mad Millie Hard Cheese Kit
Ditt betyg