Mad Millie Ost Kultur x 5

Rating:
100 % of 100
Slut i lager Vikt: 200 g
SKU
T511
Snabb överblick
Mad Millie ostkultur.
51 kr

Garanterad och trygg e-handel

Mad Millie Ostkultur

Göra egen ost hemma - går det? Så klart det gör! Med Mad Millies ostkultur så kan du göra din alldeles egna ost hemma i köket genom att bara lägga till pyttelite puder i mjölk. Mer tillsatser och ingredienser än så behövs det inte för att skapa sig en underbart god ost att ha på mackan på morgonen eller servera på ostbrickan till helgen. Bakteriekulturen som finns i Mad Millies Ostkultur fungerar främst på det sättet att det försurar mjölken och så att det ostar sig och skapar ostmassa och vassla. 

Alla kit från Mad Millie fungerar så att du bara behöver addera kulturen till mjölken, och inte tillsätta något annat för att få den önskade produkten. Alltså, du behöver bara ha varm mjölk hemma och ett paket med ostkultur - smidigt! 

Med detta paket får du 5 stycken påsar av ostkultur. Varför inte satsa på att göra 5 stycken sorters ostar då? Hemmalagad cream cheese, halloumi, keso ... du själv sätter gränserna! Vi rekommenderar att kolla in Mad Millies egna recept för att få det allra bästa resultatet. 

5
Rating:
100% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Mad Millie Ost Kultur x 5
Ditt betyg