Mad Millie Vegan Cheese Kit

Slut i lager Vikt: 1 kg
SKU
ÖT814
Snabb överblick

Mad Millie Vegan Cheese kit gör det lätt för dig som är vegan eller som vill pröva på att äta vegansk ost att göra egen ost hemma, underbar mozzarella, halloumi, mascarpone, ricotta eller fetaost.
Det här är ett kitt för den som vill lyfta sitt mathantverk till en ny nivå.

345 kr

Garanterad och trygg e-handel

Gör egen ost för veganer - Mad Millie Vegan Cheese Kit

Mad Millie Vegan Cheese kit gör det lätt för dig som är vegan eller som vill pröva på att äta vegansk ost att göra egen ost hemma, underbar mozzarella, halloumi, mascarpone, ricotta eller fetaost.
Det här är ett gör osten själv kitt för den som är intresserad av att lyfta sitt mathantverk till en ny nivå. Vi kan varmt rekommendera att pröva att göra den egna osten själv. Det finns inga gränser för variationer när det kommer till ost i matlagningen och nu kan du bjuda dina vänner som äter vegan mat till att få uppleva något utöver det vanliga.

Köttfri måndag eller Veganska tisdagar
Det sägs att ett väldigt bra sätt att minska världens koldioxidavtryck är om alla människor i världen skulle äta vegetariskt en dag mer i veckan än de gör idag. Du kanske inte kan förändra alla men du kan påverka dig själv och ett sätt att börja leva en sundare livsstil och ha roligt på kuppen är genom att börja tillaga veganska ostar själv - i ditt eget kök!

Du behöver varken tidigare erfarenhet eller specialredskap, bara att välja hur och om du vill krydda ostarna. Kittet ger ca 3,6 kg ost.

 

Gör det själv ost kittet för dig som är vegan innehåller:

  • Termometer
  • Filtreringstrasa för osten
  • Citronsyra
  • Agar – ett vegetariskt och veganskt alternativ till gelatin
  • Tapiokamjöl
  • Jästflingor
  • Ostsalt
  • Instruktioner
  • Inspirerande receptbok

 

Beställ Mad Millie göra egen Vegansk ost hemma kit!

Utmana dina vänner på att uppleva en god, hemlagad ost utöver det vanliga. Överraska din son eller dotter och stötta deras nya val att bli vegan med en gemensam aktivitet.
Det finns många anledningar att uppleva ett mathantverk med vegansk touch.

Köp hem Mad Millie Vegan cheese kit här.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Mad Millie Vegan Cheese Kit
Ditt betyg