Vinjäst Mangrove Jacks CR51

I lager Vikt: 12 g
SKU
J456
Snabb överblick

Saccharomyces Cerevisiae. Perfekt för lätta, unga, fruktiga röda viner för tidig konsumtion.

34 kr

Garanterad och trygg e-handel

Saccharomyces Cerevisiae. Perfekt för lätta, unga, fruktiga röda viner för tidig konsumtion. CR51 kommer att förbättra mogna bär/fruktsmaken i ljusa och fruktiga röda viner, och introducera en sammetstruktur perfekt för Valpolicella liknande karaktär, samt för Beaujolais-stilviner. Denna stam har en nästan unik förmåga att ge en jämn "silkeslen" kvalitet till vinet, perfekt för tidig konsumtion av unga röda. CR51 jäser med medelhastighet med optimal temperatur mellan 22 till 30 C (72-86 F) som kommer att jäsas till 13,5% abv. Låg till medelskumning med låg flyktig syra- och SO²-produktion.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Vinjäst Mangrove Jacks CR51
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris