Mangrove Jacks Hard Seltzer Lemon & Lime

Rating:
100 % of 100
Slut i lager Vikt: 2 kg
SKU
ÖT183
Snabb överblick

Mangrove Jacks Hard Seltzer Lemon & Lime

293 kr

Garanterad och trygg e-handel

Mangrove Jacks Hard Seltzer Lemon & Lime

Med detta kit från Mangrove Jack’s kan du göra din alldeles egen Hard Seltzer med smak av lemon & lime. Med hjälp av innehållet i detta kit är det väldigt enkelt att blanda din alldeles egna Hard Seltzer. Innehållet i kittet ger omkring 19 liter färdig dryck och innehållet är även helt fritt från artificiella smaker och färger.

För att blanda din alldeles egna Hard Seltzer Lemon & Lime behöver du bara följa några enkla steg. Drycken ska jäsas och sedan smaksättas innan du tappar upp den på flaska. Sedan ska den lagras i upp till fyra veckor innan du kan korka upp och njuta av din alldeles egna festliga sommardrink. Mangrove Jack’s Hard Seltzer Lemon & Lime passar perfekt för lata sommardagar!

Mangrove Jack’s Hard Seltzer Lemon & Lime är en läskande drink med en frisk smak av citron och lime.

Drinken Hard Seltzer blir allt mer populär

Om du vill bjuda på en drink som verkligen är inne ligger Hard Seltzer verkligen rätt i tiden. Drinken har blivit oerhört populär den sista tiden, framförallt bland den yngre generationen. Trenden att dricka Hard Seltzer startade i USA, vilket du kanske hade kunnat gissa, och den har nu spridit sig över världen och därmed också till Sverige.

En stor anledning till att drinken blivit så populär bland ungdomar är förmodligen för att den är väldigt kalorifattig i kombination med att den är enkel att göra själv. Dryckens namn, Hard Seltzer, betyder fritt översatt alkoholhaltigt kolsyrat vatten.

För dig som vill bjuda på den trendiga drinken Hard Seltzer är det här kittet perfekt!

En somrig drink

Bra att veta om Mangrove Jacks Hard Seltzer Lemon & Lime:

  • Ger omkring 19 liter färdig dryck
  • Drycken är smaksatt med citron och lime
  • Drycken tar upp till fyra veckor att tillverka
5
Rating:
100% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Mangrove Jacks Hard Seltzer Lemon & Lime
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris