Mangrove Jacks Hard Seltzer Raspberry

Slut i lager Vikt: 2 kg
SKU
ÖT182
Snabb överblick

Mangrove Jacks Hard Seltzer Raspberry

293 kr

Garanterad och trygg e-handel

Mangrove Jacks Hard Seltzer Raspberry

Gör din egen Mangrove Jack’s Hard Seltzer Raspberry med hjälp av detta kit. Drycken är lätt att blanda till och innehållet i detta kit ger 19 liter färdig dryck. Innehållet i detta kit är helt fritt från artificiella smaker eller färger.

När du blandar din egen Hard Seltzer Raspberry behöver du bara jäsa och smaksätta drycken och sedan tappa upp den på flaska. Sedan är drycken klar efter som mest fyra veckor och du kan då luta dig tillbaka av din alldeles egna läskande sommardrink som passar utmärkt när du glassar i solstolen eller slappar i hängmattan.

Mangrove Jack’s Hard Seltzer Raspberry har en härlig och uppfriskande smak av hallon och passar alldeles utmärkt under alla fyra årstider!

Hard Seltzer är populär bland ungdomar

Drinken Hard Seltzer har verkligen blivit känd nästan över en natt, framförallt hos dagens ungdomar som verkligen har anammat drycken. Trenden att dricka Hard Seltzer började i USA för några år sedan då den verkligen steg som en raket på den amerikanska marknaden och nu börjar trenden att märkas allt mer i Sverige.

Att drinken tilltalar så många ungdomar tros bero på att den inte innehåller speciellt många kalorier samt att den är väldigt enkel att tillverka själv. Dryckens namn anspelar på alkoholhaltigt kolsyrat vatten, där “hard” innebär att drycken innehåller alkohol. I själva verket är det sällan någon nöjer sig med bara alkohol och kolsyrat vatten eftersom en Hard Seltzer oftast drick smaksatt.

Det här kitet från Mangrove Jack’s passar därför perfekt för dig som vill bjuda på den trendiga drycken Hard Seltzer!

En uppfriskande drink

Bra att veta om Mangrove Jacks Hard Seltzer Raspberry:

  • Innehållet i detta kit ger 19 liter färdig dryck
  • Drycken är uppfriskande med smak av hallon
  • Tar upp till fyra veckor att tillverka
  • Lätt att tillverka själv
0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Mangrove Jacks Hard Seltzer Raspberry
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris