Mätkanna 100 ml

Rating:
100 % of 100
I lager Vikt: 20 g
SKU
M144
Snabb överblick

Mätkanna 100 ml är en enkel och praktisk mätkanna som erbjuder dig möjligheten att exakt mäta 100 milliliter vätska. Med dess funktionella design och pålitliga egenskaper är denna mätkanna ett oumbärligt tillbehör för alla hembryggare. Oavsett om du blandar ingredienser till ditt eget öl, hemgjorda läskedrycker eller andra recept, kommer denna mätkanna säkerställa att du får exakt mängd vätska utan spill.

49 kr

Garanterad och trygg e-handel

Ett effektivt och tillförlitligt verktyg

Mätkanna 100 ml är utformad för att vara ett effektivt och tillförlitligt verktyg för att mäta och blanda olika flytande ingredienser. Med sin kapacitet att rymma exakt 100 ml kan du vara säker på att du får de rätta proportionerna för dina recept. Mätkannan har en stadig botten, vilket minimerar risken för att den välter och resulterar i onödigt spill. Du kan vara trygg med att mätkannan kommer att fylla sitt syfte på bästa sätt och ge dig precision och pålitlighet i din hembryggning.

Bra att veta om Mätkanna 100 ml

  • Mätkannan rymmer exakt 100 ml vätska, vilket gör den perfekt för små mängder och noggranna mätningar.
  • Mätkannan är utrustad med tydliga och lättlästa mätmarkeringar på utsidan, vilket gör det enkelt att avläsa och använda rätt mängd vätska.
  • Tillverkad av högkvalitativt och hållbart material, är denna mätkanna tålig och kommer att stå emot daglig användning utan att bli skadad eller repad.
  • Mätkannan är lätt att rengöra både för hand och i diskmaskinen. Dess smidiga yta och enkla design gör att den snabbt kan bli ren och redo för nästa användning.

Mätkanna 100 ml är en pålitlig och praktisk partner för alla hembryggare och matlagare som strävar efter noggrannhet och kvalitet i sina recept. Med dess förmåga att exakt mäta 100 ml vätska och dess stabila botten, kommer denna mätkanna vara till stor hjälp för dig när du blandar och mäter ingredienser.

5
Rating:
100% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Mätkanna 100 ml
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris