• Muntons Continental Lager

Muntons Continental Lager

139 kr

Status: I lager

Vikt: 2 kg

Köps Ofta Tillsammans

Muntons Continental Lager
Muntons Continental Lager
139 kr

Detaljer

Nyhet! Äntligen är den här! Nu är den tillbaka i sortimentet efter en minst sagt saknad frånvaro. Muntons ölsatser kan vi ärligt, och med väldigt stor glädje, berätta att det är en av världens bästa ölsatser! Även om du är nybörjare inom hemberedningens sköna värld så är detta en perfekt ölsats att börja med. Enkel att arbeta med och smaken är gudomlig, nästan så att man tror att man drömmer. Självklart krävs det att man lyckas få den bra för att utvinna den där perfekta aromen och smaken, men även en nybörjare kan locka fram det lilla extra med Muntons.

Continental Lager är ett ljust bärnstensfärgat lageröl med riklig humlesmak, av en typ som är vanlig i mellersta Europa. Serveras lämpligen väl kyld.

Tillsats av bryggsocker och/eller maltextrakt krävs för att få starköl.

 1. brygger nu recenserad av Peter on 2019-02-28
  Pris
  Kvalitet

  Vi får se!!! Lika lätt att brygga

 2. Bra öl recenserad av Andrew on 2018-09-10
  Pris
  Kvalitet

  Det verka en bra quality öl , men kan inte döma den innan jag har smakat , men jag skulle säga det nog lika bra som Coopers pilsner

 3. Gött recenserad av Faren on 2013-05-17
  Kvalitet
  Pris

  Gött som fan men priset ä ju fördärvligt

 4. Utmärkt ölsats recenserad av Bengt on 2012-12-11
  Pris
  Kvalitet

  Rekommenderar denna ölsats! Jag har provat en del andra men med denna blev resultatet utsökt! Jag tillförde lite extra humle från egen odling, som gjorde att det blev lite extra beska + något mer socker än brukligt vid buteljering. Resultat ett underbart öl som passar perfekt till mat.

Andra Produkter Du Kanske Vill Kika På