Muntons Continental lager Ölsats

Rating:
83 % of 100
I lager Vikt: 2 kg
SKU
Ö370
Snabb överblick

Muntons Continental lager Ölsats är en ölsats som ger ett ljust bärnstensfärgat lageröl som har en riklig smak av humle. Ölet har en härlig kontinental känsla.

259 kr

Garanterad och trygg e-handel

Nyhet! Äntligen är den här! Nu är den tillbaka i sortimentet efter en minst sagt saknad frånvaro. Muntons ölsatser kan vi ärligt, och med väldigt stor glädje, berätta att det är en av världens bästa ölsatser! 

Även om du är nybörjare inom hemberedningens sköna värld så är detta en perfekt ölsats att börja med. Enkel att arbeta med och smaken är gudomlig, nästan så att man tror att man drömmer. 

Självklart krävs det att man lyckas få den bra för att utvinna den där perfekta aromen och smaken, men även en nybörjare kan locka fram det lilla extra med Muntons.

Ett öl med en kontinental känsla

Muntons är en av världens ledande producenter av malt och maltextrakt. Givetvis tillverkar man också ölsatser i världsklass.

Continental Lager är ett ljust bärnstensfärgat lageröl med riklig humlesmak, av en typ som är vanlig i mellersta Europa. Serveras lämpligen väl kyld. Tillsats av bryggsocker och/eller maltextrakt krävs för att få starköl.

Med denna Muntons Continental lager Ölsats får du 23 liter färdigt lageröl. Ölet har en tydlig humlesmak som kommer fram ordentligt när man serverar den väl kyld. Detta gör att det färdiga ölet blir ett klassiskt och gott lageröl som passar bra både när man ska ta ett glas öl eller när man vill unna sig lite extra, till exempel på en fest.

Bra att veta om Muntons Continental lager Ölsats

Muntons Continental lager Ölsats är serveras bäst väl kyld, som ett bra lageröl ska göra.

  • Ölsatsen väger 2 kg
  • Ölsatsen ger 23 liter färdigt öl
  • Ölet är ljust bärnstensfärgat
  • Går att göra till starköl genom att tillsätta bryggsocker och maltextrakt
4.15
Rating:
83% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Muntons Continental lager Ölsats
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris