Patroner Gräddsifon N2O 36x10-p

I lager Vikt: 12 kg
SKU
B726
Snabb överblick

Lustgas patroner av extra hög kvalitet med mindre olja vilket gör att grädden smakar ännu bättre.

Specialpris 999 kr Ordinarie pris 1 249 kr
 

Garanterad och trygg e-handel

Billiga Lustgas patroner av hög kvalitet som är en riktig favorit bland användarna och kockarna! Dessa patroner till gräddsifon är enkla att använda och när du väl har börjat använda en gräddsifon så kommer du aldrig gå tillbaka till att vispa grädde för hand igen! Med en gräddsifon kan du med enkelhet spritsa färsk grädde med hjälp av gräddpatroner på dina bakverk och dekorera dina drinkar, till exempel en Irish Coffee eller vaniljshot. Du kan även med fördel testa att göra en god mousse eller sås med en gräddsifon – det är bara fantasin som sätter gränserna!  

Varje lustgas patron innehåller drygt 8 gram ren lustgas (N20) och en förpackning innehåller 10 stycken lustgaspatroner. Denna förpackning lämpar sig för den som använder sin sifon extra mycket, då paketet innehåller 36 x 10-pack gräddsifon patroner. Varje lustgas patron räcker till ca 0,5 liter grädde och i en sifon rymmer det oftast 1 eller 2 lustgaspatroner på en användning. Grädden håller sig färsk i kylen i ca 2 veckor. Lustgasen i dessa gräddpatroner är inte densamma som du får hos till exempel tandläkaren då den du får där endast består av 50 till 60 % N20, medan lustgasen i patroner till gräddsifon är 100 % ren och innehåller varken olja eller annat fyllnadsämne. Dessa gräddpatroner innehåller något mer gas än andra patroner som går att köpa. 

Dessa patroner till gräddsifon är kända för att innehålla mindre olja än de flesta andra märken på marknaden, vilket gör dem populära bland användarna. Patronerna lämnar inga oljerester på insidan av sifonen, dock kan den minskade mängden olja påverka smaken något. 

Se alltid till att ha några lustgaspatroner hemma i reserv så att din gräddsifon alltid är redo att användas. Bland vårt sortiment hittar du flera billiga lustgas patroner att välja mellan. Du laddar enkelt på med en ny gräddsifon patron i din sifon. 

Har du ingen gräddsifon? Kika in på vårt breda sortiment bland gräddsifoner - där finns någon som passar för alla hemmakockar!

Specifikation:

•    Ett paket innehåller 36 x 10 st gräddsifon patroner (360 st). 

•    Fyllda med drygt 8 gram lustgas.

•    Innehåller något mer gas än de vanliga patronerna som går att köpa.

•    1 patron = 0,5 liter grädde.

Observera att produkten inte rekommenderas att använda för barn under 18 år.

 

 

5
Rating:
100% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Patroner Gräddsifon N2O 36x10-p
Ditt betyg