Natriumkarbonat 50 g

Rating:
80 % of 100
Slut i lager Vikt: 56 g
SKU
CT192
Snabb överblick

Har du planer på att göra din egen snus? I så fall är natriumkarbonat en viktig ingrediens i din tillverkning. Du styr själv mängden natriumkarbonat du vill ha beroende på om du vill ha starkt eller svagt snus och långt eller kort hållbarhetsdatum. Exempelvis så ger mer natriumkarbonat ett starkare snus och blandar du i mindre natriumkarbonat blir snuset svagare och hållbarheten kortare, är du storsnusare så är mindre natriumkarbonat lite mildare mot din läpp.

Ska du blanda i mer natriumkarbonat bör du vara noga med att det inte blir för mycket!

10 kr

Garanterad och trygg e-handel

Har du planer på att göra din egen snus? I så fall är natriumkarbonat (soda) en viktig ingrediens i din tillverkning. Du styr själv mängden natriumkarbonat du vill ha beroende på om du vill ha starkt eller svagt snus och långt eller kort hållbarhetsdatum. Exempelvis så ger mer natriumkarbonat ett starkare snus och blandar du i mindre natriumkarbonat blir snuset svagare och hållbarheten kortare, är du storsnusare så är mindre natriumkarbonat lite mildare mot din läpp.

Ska du blanda i mer natriumkarbonat bör du vara noga med att det inte blir för mycket!

OBS! Denna produkt har utgått. Vi hänvisar istället till närmaste färghandel eller byggvaruhus. T ex Nitor målarsoda (eller motsvarande) innehåller 100 % natriumkarbonat och fungerar utmärkt till snus.

4
Rating:
80% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Natriumkarbonat 50 g
Ditt betyg