Nybörjarkit - Cider

Rating:
78 % of 100
Slut i lager Vikt: 3 kg
SKU
Ö095
Snabb överblick
Ett smartare sätt att ta hand om dina äpplen har sällan skådats. Nybörjarkitet för cider innehåller allt du behöver, ut och plocka äpplen så att du kan börja direkt att brygga egen cider.
520 kr

Garanterad och trygg e-handel

Nybörjarkitet - det enkla sättet att brygga egen cider

Har du också för mycket äpplen över? Trött på mos och äppelpaj? Då är det dags att prova göra din egen cider. Med vårt enkla startpaket kan du brygga egen cider från grunden. Vårt nybörjarkit innehåller allt för att lyckas med tydliga instruktioner, komplett utrustning och tillräckligt med jäst för att brygga 4 liter utmärkt cider av dina egna äpplen eller din egen äppelmust.

Göra egen cider – en dryck i tiden

Småskalig ciderproduktion är något som snabbt håller på att bli nästa nya trend. Nästan alla villaträdgårdar har äppelträd och många har alldeles för mycket frukt över varje år. Musterier ploppar upp på snart varenda gård – men hur kul är must egentligen i längden? Genom att förädla din must till cider skapar du en helt egen smakupplevelse då dina äpplen är unika för just din trädgård.

Innehåller allt du behöver

Vårt startkit innehåller allt du behöver för att komma igång såsom gallonflaska, gummipropp, jäsrör, hävert, jäsningsmätare, steriliseringsmedel, mätcylinder i plast, ölflaskor och kapsylapparat. Vi skickar även med en jässats för cider med kapsyler så att du kan sätta igång direkt.

Därför är vårt startkit ett smart val:

  • Innehåller allt du behöver för att komma igång
  • Tydliga instruktioner
  • Ger 4 liter utmärkt cider från dina egna äpplen
  • Du kan själv bestämma hur söt eller torr du vill ha din cider
  • Klimatsmart produkt – närproducerat på riktigt

Passa på att ta hand om dina äpplen idag

Ett smartare sätt att ta hand om dina äpplen har sällan skådats och dessutom blir det väldigt gott. Nybörjar kitet för cider innehåller allt du behöver och gör saker som verkar svårt enkelt. Ut och plocka äpplen så att du kan börja direkt när du fått hem ditt startpaket – beställ ett direkt.

3.9
Rating:
78% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Nybörjarkit - Cider
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris