Nybörjarkit - EPA Ölsats

Rating:
93 % of 100
Slut i lager Vikt: 3 kg
SKU
Ö120
Bevaka Produkt
Snabb överblick
Kanske du inte har en egen koloni som engelsmännen hade – men du kan fortfarande göra ett riktigt gott öl. Med vårt nybörjarkit kan du brygga 4 liter egen EPA, snabbt och enkelt hemma i köket.
693 kr

Garanterad och trygg e-handel

Nybörjarkit för English Pale Ale

En riktigt god Bitter eller English Pale Ale är en klassisk ljus öl som har en släkting i Indian Pale Ale – eller IPA. EPA är helt enkelt den alkoholsvagare varianten som såldes hemmavid medan IPA:n skickades till Indien – då en engelsk koloni. Vårt startkit ger dig möjlighet att prova på att brygga detta öl hemma på ett enkelt sätt.

English Pale Ale eller Bitter – inte alltid bitter

En English Pale Ale är inte alltid bitter, trots att EPA serverad på tapp kallas Bitter. Namnet Bitter har öltypen fått tack vare sin engelska motpart ”mild” som är både sötare och mildare än EPA:n. Detta till trots trivs EPA bäst med milda rätter såsom örtig kyckling, parmainlindad fläskfilé och andra smaksnälla rätter.

Innehåller allt du behöver

Vårt startkit innehåller allt du behöver för att komma igång såsom gallonflaska, gummipropp, jäsrör, hävert, jäsningsmätare, termometer, rengöringsmedel, maltpåse, mätcylinder i plast, ölflaskor i glas och kapsylapparaten Greta . Vi skickar även med alla råvaror för att brygga din egen EPA samt kronkapsyler så att du kan sätta igång direkt.

Därför är vårt startkit ett smart val:

  • Innehåller allt du behöver för att komma igång
  • Går att kombinera med andra råvarukit för att göra andra ölsorter
  • Enkla och tydliga instruktioner gör det lätt att lyckas
  • Ger 4 liter utmärkt English Pale Ale

Skapa din egen Pale Ale

Kanske du inte har en egen koloni som engelsmännen hade – men du kan fortfarande göra ett riktigt gott öl. Med vårt nybörjarkit kan du prova dig fram mellan ölstilarna på ett enkelt sätt. Passa på att klicka hem ett redan idag – vem vet om du skapar nästa stora öltrend?

4.65
Rating:
93% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Nybörjarkit - EPA Ölsats
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris