Nybörjarkit - HOP SERIES Rakau IPA

Slut i lager Vikt: 3 kg
SKU
Ö136
Snabb överblick
Nybörjarkit - HOP SERIES Rakau IPA
693 kr

Garanterad och trygg e-handel

Detta nybörjarkit - HOP SERIES Rakau IPA är perfekt för alla som vill tillverka sitt eget goda IPA-öl hemma. Innehållet i det här kittet ger cirka fyra liter färdigt IPA. Det färdiga resultatet blir en fruktig IPA som är baserad på humle från Nya Zeeland. Ölet har framträdande smaker av aprikos, plommon, mango, päron och andra stenfrukter.

Den färdiga produkten har en alkoholhalt som ligger i spannet 4,8-5,1 procent, precis som ett bra IPA-öl ska ha. Något som varmt kan rekommenderas när man bryggt sitt eget IPA är att bjuda in nära och kära när det är dags att smaka för första gången. De kommer garanterat att bli imponerade när du har bryggt ditt eget IPA-öl!

Ett öl med historiska anor

Den färdiga drycken som du brygger med detta Nybörjarkit - HOP SERIES Rakau IPA är ett gott IPA-öl. Förkortningen IPA står för India Pale Ale. Det är ett överjäst öl som har en relativt hög alkoholhalt och en tydlig beska. Ett IPA är i de flesta fall ljust till färgen.

Ölets historia sträcker sig tillbaka till 1700-talet då det skapades för att fraktas mellan England och Indien. IPA-ölet fick då en högre alkoholhalt och en större mängd humle för att ha den konserverande effekt som var ett måste för att ölet skulle hålla för den långa båtresan som tog omkring ett halvår. IPA blev snabbt en populär dryck som också kom ut på den vanliga marknaden och har stannat kvar där sedan dess.

Ger ett gott IPA-öl

Bra att veta om Nybörjarkit - HOP SERIES Rakau IPA:

  • Ger en god IPA med framstående toner av olika frukter
  • Ger omkring fyra lite färdigt öl
  • Alkoholhalten ligger någonstans i spannet 4,8-5,1 procent
0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Nybörjarkit - HOP SERIES Rakau IPA
Ditt betyg