Nybörjarkit - California Common Lager

Slut i lager Vikt: 3 kg
SKU
Ö130
Bevaka Produkt
Snabb överblick
Ett komplett nybörjarkit för dig som vill brygga ditt alldeles egna California Common-öl!
693 kr

Garanterad och trygg e-handel

California Common är en härligt orange/guldbrun ölsort som beskrivs som ett mellanting mellan ale och lager - en alldeles underbar kombination! Är du nybörjare på ölbryggning men vill ge dig på att brygga öl hemma, kanske din alldeles egna tappning på en California Common? Då passar detta kompletta nybörjarkit perfekt!

Imponera på dina vänner genom att bjuda på din alldeles egna hembryggda öl: anordna en ölprovning, spelkväll, eller varför inte en grillfest? Faktum är California Common är känt för att passa perfekt till en grillad hamburgare med pommes, eller en härlig kycklingwrap med bacon.

Och - om du föredrar att ha en lugn middagsbjudning så fungerar den likväl till lika bra till exempelvis en mild chili con carne. Detta på grund av ölets fruktighet med inslag av rostad malt, frisk kolsyra och måttliga mängd beska.

Vårt nybörjarkit för ölbryggning California Common hemma är också en perfekt gåva för en öl-fantast du känner. Födelsedagspresent, inflyttningspresent eller varför inte dra ihop ett gäng och brygga öl tillsammans? Detta öl-kit genererar 4 liter öl, så att ge bort några flaskor till någon som gillar öl lika mycket som du, är inte heller någon dum idé!

I kitet ingår:

Gallonflaska
Silikonpropp 26x32 med hål
Jäsrör
Hävert
Jäsningsmätare
Termometer
Rengöringsmedel
Maltpåse
Mätcylinder i plast
Kapsylapparat
Ölflaskor Glas

 

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Nybörjarkit - California Common Lager
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris