Nybörjarkit - Mjöd + Honung

Rating:
40 % of 100
Slut i lager Vikt: 2 kg
SKU
Ö096.5
Bevaka Produkt
Snabb överblick

Genom att brygga ditt eget mjöd kommer du garanterat att imponera på nästa fest. Genom vårt nybörjarkit har det aldrig varit enklare att lyckas. I detta paketet ingår 1250 gram honung.

679 kr

Garanterad och trygg e-handel

Nybörjarkitet - det enkla sättet att brygga egen mjöd

Med vårt startpaket för mjödframställning kan du enkelt göra ditt eget mjöd att bjuda på till fredagsmiddagen. Beroende på vad du vill bjuda på kan du anpassa mjödets kryddning för att ge det olika karaktär. Välj om du vill göra ett blommigare mjöd till kryddstark mat eller chark eller om du vill ha ett torrare mjöd till fiskrätter eller sallader. Mjödet påminner mer om ett vin och får sin smak främst av honungen som används i jäsningsprocessen.

Mjöd – en dryck inte enbart för vikingar

Mjöden har en lång historia. Den är troligen mest omtalad som vikingarnas dryck, men faktum är att den har funnits längre än så. Mjöd framställs genom jäsning av honung, och beroende på honungens karaktär kan mjöden få väldigt olika smakprofiler. Mjöd kan även blandas med öl och då får man Mölska – en dryck som passar utmärkt till husmanskost. Har du egna bikupor är mjöd ett utmärkt sätt att förädla din honungsskörd med.

Innehåller allt du behöver

Vårt startkit innehåller allt du behöver för att komma igång såsom gallonflaska, gummipropp, jäsrör, hävert, termometer, jäsningsmätare, steriliseringsmedel, mätcylinder i plast, ölflaskor i glas och kapsylapparat. Vi skickar även med en jässats för mjöd med kronkapsyler så att du kan sätta igång direkt. Det enda du behöver komplettera med är 1,25 kg av din favorithonung.

Därför är vårt startkit ett smart val:

  • Innehåller allt du behöver för att komma igång inklusive honung
  • Tydliga instruktioner
  • Ger 4 liter mjöd
  • Lätt att lyckas
  • Prova ett lite udda inslag på festen

Genom att brygga ditt eget mjöd kommer du garanterat att imponera på nästa fest. Genom vårt nybörjarkit har det aldrig varit enklare att lyckas. Passa på och klicka hem ditt kit redan idag!

2
Rating:
40% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Nybörjarkit - Mjöd + Honung
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris