Nybörjarkit öl 4L - Dry Stout

Rating:
75 % of 100
Slut i lager Vikt: 2 kg
SKU
Ö104
Snabb överblick
Om det är du som alltid beställer Guiness i baren så är vårt nybörjarkit för dry stout helt rätt för dig. 4 liter färdig stout direkt i köket.
299 kr

Garanterad och trygg e-handel

Skapa din egen Dry Stout med vårt nybörjarkit

Är du den som alltid beställer en Guinness? Med vårt nybörjarkit kan du brygga din egen dry stout hemma i köket och kan ge den en egen karaktär allt efter vad du föredrar. Med enkla instruktioner och allt du behöver kommer du snabbt igång. 

 

Dry Stout – en irländsk klassiker

Genom sin bryggning på rostad malt och rostat omältat korn får Dry Stout sin mörka karaktäristiska färg. Ofta används kvävgaspatroner för att ge stouten rätt skumkrona. En Dry Stout passar oftast bäst utan sällskap av störande maträtter – men ger du dig på en Imperial stout kan den komma alldeles utmärkt överens med choklad. Hur som så är det värt ett försök att få fram en variant som passar dig. 

 

Innehåller allt du behöver för att brygga egen dry stout

Vårt startkit innehåller allt du behöver för att komma igång såsom gallonflaska, gummipropp, jäsrör, hävert, jäsningsmätare, termometer, rengöringsmedel, maltpåse, mätcylinder i plast, ölflaskor i glas och kapsylapparaten Greta . Vi skickar även med alla råvaror för att brygga din Dry Stout samt kronkapsyler så att du kan sätta igång direkt. 

 

Därför är vårt startkit ett smart val: 

  • Innehåller allt du behöver för att komma igång
  • Går att kombinera med andra råvarukit för att göra andra ölsorter
  • Enkla och tydliga instruktioner gör det lätt att lyckas
  • Ger 4 liter utmärkt Dry Stout

 

Att brygga din egen Dry Stout har aldrig varit lättare

Dry Stout ska hällas upp så att den bildar en bra skumkrona, vilket tar tid. Det tar däremot nästan ingen tid att komma igång med din egen bryggning om du klickar hem ett eget startkit idag. Passa på du med!

 

 

 

 

3.75
Rating:
75% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Nybörjarkit öl 4L - Dry Stout
Ditt betyg