Bulldog Brews

Bulldog Brews - Omsorgsfullt utvalda råvaror och produkter som ger högkvalitativa resultat 

Bland PGW:s produkter hittar du allt som du behöver för att brygga öl hemma - ölsatser för nybörjare, nybörjarkit med helmaltsbryggning eller råvaror för dig som vill brygga efter recept. Vårt breda utbud innehåller allt ifrån olika sorters humle, malt, jäst, och socker, samt all den utrustning som du behöver för bryggningsprocessen hemma - köp all din utrustning här för att snabbt komma igång med ditt ölbryggeri hemma! För den som vill att bryggningen ska gå effektivt och snabbt så är bryggverk det bästa alternativet och då är Bulldog Brews premiumprodukter sannolikt några av de bästa på marknaden för hembryggning med deras omsorgsfullt valda råvaror och högkvalitativa produkter! 

Kort om Bulldog Brews 

När märket Bulldog Brews startade så hade de en vision och det var att skapa ett bryggverk och produkter som bara innehöll de bästa råvarorna oavsett vad det kostade, samt att erbjuda mer malt än någon annan ölsats som fanns på marknaden vid den tiden. Bulldog Brews ölsatser innehåller alla råvaror av högsta kvalitet, och varje ölsats är fullpackad med humle, malt och en passande jäst. Till dessa behöver du sedan endast tillsätta vatten! Förutom ölsatser av prima kvalitet så har Bulldog Brews utvecklat ett avancerat bryggverk - Bulldog Master Brewer

Förbättrat bryggverk som ger öl med hög kvalitet 

Bulldog Brews har utvecklat sitt egna bryggverk som har fått namnet Bulldog Master Brewer. Detta bryggverk är en omarbetad maskin som har många avancerade funktioner, och med flera förbättringar för att kunna brygga ditt eget högkvalitativa öl hemma. Av alla de bryggverk som finns på marknaden idag så är Bulldog Master Brewer helt klart det bryggverk som levererar det öl du vill ha och innehar alla de funktioner som du önskar, till ett lågt pris. 

Visa som Rutnät Listvy

3 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
 1.   Bulldog Master Brewer  Bulldog Master Brewer
  Bulldog Master Brewer
  Rating:
  87%
  6 283 kr
 2. Bulldog Sparger VattenvärmareBulldog Sparger Vattenvärmare
  Bulldog Sparger Vattenvärmare
  1 423 kr
 3. Bulldog Hop SpiderBulldog Hop Spider
  Bulldog Hop Spider
  550 kr
Visa som Rutnät Listvy

3 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering