Grainfather

The Grainfather är bryggverket för dig som vill brygga egen öl hemma automatiskt.

Oavsett om du är nybörjare eller besitter stor kunskap inom det fascinerande hantverket ölbryggeri så är Grainfather bryggverket för dig!

Grainfather bryggverk är optimalt för hembryggaren!

Utvecklarna av The Grainfather spenderade två år med att ta fram det optimala bryggverket för hembryggaren. Tillsammans med sina industridesigners, ingenjörer och kommersiella bryggerier fick de fram resultatet i form av ett enkelt, allt-i-ett system som gör det möjligt för alla att brygga hemma enkelt och automatiskt.

PGW Försäljning AB är helhetsleverantörer av Grainfather vilket innebär att vi säljer alla aktuella bryggverk, tillbehör och reservdelar för The Grainfather. Kärnan av Grainfather är deras Bryggverk.

Grainfather Connect är den nya versionen

En helt ny version av det populära bryggverket i rostfritt stål. Dess kontrollenhet automatiserar bryggverket och tillför en hel del nya funktioner som recepthantering, automatiskt stegmäskning och allt styrs via din iOS eller Android mobiltelefon eller med Bluetooth som också finns på datorer.

Många fördelar med ett Grainfather bryggverk

Du mäskar, silar och kokar i ett och samma kärl vilket förenklar proceduren avsevärt. Du behöver varken kokplatta eller kittel då du kopplar in detta bryggverk var du vill. Du kan till och med brygga i en husvagn på semestern om du vill.

Jäsning av öl

Hos oss kan du beställa alla råvaror du behöver och vi har även klara råvarukit. Vi har klara jäskit i olika storlekar och Öljäst från mänga kända märken.

Sterilisering under hembryggning

Det är livsviktigt att allt som kommer i kontakt med ölen under bryggningens gång är steriliserat. Hygien är A och O! Alla bakterier utifrån kan förstöra ölen precis som för hög rumstemperatur under jäsning. VI har speciella rengöringsmedel som är framtagna för hembryggning och lämnar inte spår efter sig som kan smaksätta dryck som bryggs.

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 13-24 av 56

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Grainfather Owerflow Filter
  Grainfather Owerflow Filter
  195 kr
 2. Grainfather Förvaringsväska
  Grainfather Förvaringsväska
  272 kr
 3. Grainfather Graincoat Värmeisolering
  Grainfather Graincoat Värmeisolering
  Rating:
  95%
  579 kr
 4. Grainfather Condensation Jacket
  Grainfather Condensation Jacket
  349 kr
 5. Grainfather Wortometer
  Grainfather Wortometer
  Rating:
  100%
  209 kr
 6. Grainfather Stainless Steel Paddle 60 cm
  Grainfather Stainless Steel Paddle 60 cm
  Rating:
  100%
  230 kr
 7. Grainfather Hop Spider
  Grainfather Hop Spider
  Rating:
  100%
  524 kr
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 13-24 av 56

Sida
per sida
Sätt fallande sortering