Grainfather

The Grainfather är bryggverket för dig som vill brygga egen öl hemma automatiskt.

Oavsett om du är nybörjare eller besitter stor kunskap inom det fascinerande hantverket ölbryggeri så är Grainfather bryggverket för dig!

Grainfather bryggverk är optimalt för hembryggaren!

Utvecklarna av The Grainfather spenderade två år med att ta fram det optimala bryggverket för hembryggaren. Tillsammans med sina industridesigners, ingenjörer och kommersiella bryggerier fick de fram resultatet i form av ett enkelt, allt-i-ett system som gör det möjligt för alla att brygga hemma enkelt och automatiskt.

PGW Försäljning AB är helhetsleverantörer av Grainfather vilket innebär att vi säljer alla aktuella bryggverk, tillbehör och reservdelar för The Grainfather. Kärnan av Grainfather är deras Bryggverk.

Grainfather Connect är den nya versionen

En helt ny version av det populära bryggverket i rostfritt stål. Dess kontrollenhet automatiserar bryggverket och tillför en hel del nya funktioner som recepthantering, automatiskt stegmäskning och allt styrs via din iOS eller Android mobiltelefon eller med Bluetooth som också finns på datorer.

Många fördelar med ett Grainfather bryggverk

Du mäskar, silar och kokar i ett och samma kärl vilket förenklar proceduren avsevärt. Du behöver varken kokplatta eller kittel då du kopplar in detta bryggverk var du vill. Du kan till och med brygga i en husvagn på semestern om du vill.

Jäsning av öl

Hos oss kan du beställa alla råvaror du behöver och vi har även klara råvarukit. Vi har klara jäskit i olika storlekar och Öljäst från mänga kända märken.

Sterilisering under hembryggning

Det är livsviktigt att allt som kommer i kontakt med ölen under bryggningens gång är steriliserat. Hygien är A och O! Alla bakterier utifrån kan förstöra ölen precis som för hög rumstemperatur under jäsning. VI har speciella rengöringsmedel som är framtagna för hembryggning och lämnar inte spår efter sig som kan smaksätta dryck som bryggs.

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 37-48 av 56

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Grainfather Grain Stopper
  Grainfather Grain Stopper
  150 kr
 2. Grainfather Top overflow pipe
  Grainfather Top overflow pipe
  314 kr
 3. Grainfather Filter Silicone Insert
  Grainfather Filter Silicone Insert
  80 kr
 4. Grainfather Tempered Glas Lid
  Grainfather Tempered Glas Lid
  384 kr
 5. Grainfather Filter Silicone Cap
  Grainfather Filter Silicone Cap
  80 kr
 6. Grainfather Ball Valve with Tap
  Grainfather Ball Valve with Tap
  384 kr
 7. Grainfather Bottom overflow pipe
  Grainfather Bottom overflow pipe
  537 kr
 8. Grainfather Overflow Inlet
  Grainfather Overflow Inlet
  302 kr
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 37-48 av 56

Sida
per sida
Sätt fallande sortering