Ölkapsyler RipCap Blå 70-pack

I lager Vikt: 150 g
SKU
ÖT278
Snabb överblick

Har du drömt om en kapsyl som du inte behöver öppna med en kapsylöppnare? Sluta drömma! Med RipCap-kapsyler öppnar du dina flaskor genom att bara riva av flärpen på kapsylen med fingrarna.

56 kr

Garanterad och trygg e-handel

Har du drömt om en kapsyl som du inte behöver öppna med en kapsylöppnare? Sluta drömma! Med RipCap-kapsyler öppnar du dina flaskor genom att bara riva av flärpen på kapsylen med fingrarna. Våra RipCap-kapsyler är också  gjorda av aluminium som är återvinningsbar och är därmed mycket enkla att sopsortera. Kapsylerna är mycket enkla att kapsylera samt enkla att avlägsna från flaskhalsen och är en populär typ av kapsyler bland hembryggare. Kapsyltypen brukar ibland dyka upp på vissa kommersiella öl, men för den vanliga hembryggaren har det varit svårare att använda sig av RipCap-kapsyler. Utbudet av kapsylförslutare som är lämpade för dessa kapsyltyper har varit riktigt dåligt - fram tills nu! Nu finns det en lösning på kapsyleringsproblemet och vi kan äntligen erbjuda en kapsyleringsapparat som fungerar även för RipCap-kapsyler. Du hittar den här › 

Välj en färg som passar din etikett

Våra RipCap-kapsyler finns i en mängd olika färger. Notera dock att dessa typer av kapsyler även erbjuds i stål och att kapsyleringsapparaten som vi nämnde ovan inte fungerar på kapsyler av stål, utan apparaten fungerar endast för RipCap-kapsyler i aluminium.

Denna typ av kapsyltyp har utvecklats för att möta behoven hos dagens konsumenter som vill ha kapsyler som är enkla att använda och enkla att öppna. Typen säkerställer också på ett bra sätt dryckens kvalitet genom att den inte utsätts för luft eller andra faktorer som påverkar kvaliteten till det sämre. PGW’s RipCap-kapsyler är som tidigare sagt även återvinningsbara, vilket bidrar till en bättre miljö.

Bra att veta om RipCap-kapsyler

  • 100% återvinningsbara kapsyler i aluminium
  • Enkla att försluta och enkla att öppna
  • Vi erbjuder en mängd olika färgalternativ för dig att välja mellan, så kan väja en den färg som passar dina etiketter bäst.
  • Har du drömt om en kapsyl som du inte behöver öppna med en kapsylöppnare? Sluta drömma! Med RipCap-kapsyler öppnar du dina flaskor genom att bara riva av flärpen på kapsylen med fingrarna.
0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Ölkapsyler RipCap Blå 70-pack
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris