Ölkapsyler RipCap Gul 70-pack

I lager Vikt: 150 g
SKU
ÖT276
Snabb överblick

Har du glömt kapsylöppnaren? Ingen fara på taket. Med RipCap-kapsyler behöver du ingen kapsylöppnare, utan du drar bara av kapsylen från flaskhalsen med fingrarna. Väldigt enkelt! 

56 kr

Garanterad och trygg e-handel

Har du glömt kapsylöppnaren? Ingen fara på taket. Med RipCap-kapsyler behöver du ingen kapsylöppnare, utan du drar bara upp kapsylen från flaskhalsen med fingrarna, vilket är väldigt enkelt och smidigt och kan spara en hel del irritation. Våra RipCap-kapsyler är också  gjorda av återvinningsbar aluminium och är därav mycket enkla att sopsortera. Kapsylerna är mycket smidiga att använda sig av och de är även väldigt uppskattade hembryggare som behöver försluta sina flaskor med kapsyler. Kapsyltypen brukar då och då dyka upp på vissa kommersiella öl, men för hembryggaren runt om i landet har det varit svårare att använda sig av denna typ, då det inte erbjudits någon kapsylförslutare som kan göra jobbet riktigt ordentligt. Men nu finns det en lösning på problemet!! Nu kan vi äntligen erbjuda en kapsyleringsapparat som fungerar även för RipCap-kapsyler och du hittar den här › 

Håller din dryck fräsch och god

Vi erbjuder också en stor variation på färger på våra aluminiumkapsyler i RipCap-typ. Notera dock att dessa typer av kapsyler även finns i stål och att kapsyleringsapparaten som vi nämnde ovan inte fungerar på kapsyler av stål, utan den är tillverkad endast för RipCap-kapsyler i aluminium.

Denna typ av kapsyl har utvecklats för att möta kraven hos dagens konsumenter som vill ha kapsyler som är enkla att öppna. Typen säkerställer också dryckens kvalitet och färskhet och att den inte utsätts för luft eller andra yttre faktorer som kan påverka kvaliteten till det sämre. Våra RipCap-kapsyler är som tidigare sagt även lätta att återvinna då de är gjorda i 100% återvinningsbart aluminium, vilket bidrar till en mer hållbar värld.

Bra att veta om RipCap-kapsyler

  • 100% återvinningsbara.
  • Försluter dina flaskor så drycken håller sig fräsch längre.
  • Välj bland en mängd olika färger för att matcha dina etiketter.
  • Har du glömt kapsylöppnaren? Ingen fara på taket. Med RipCap-kapsyler behöver du ingen kapsylöppnare, utan du drar bara av kapsylen från flaskhalsen med fingrarna
0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Ölkapsyler RipCap Gul 70-pack
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris