Ölkapsyler RipCap Silver 70-pack

I lager Vikt: 150 g
SKU
ÖT270
Snabb överblick

Nu behöver du inte någon kapsylöppnare när du ska öppna din hembryggda öl. Med RipCap-kapsyler öppnar du enkelt flaskan genom att bara dra i ringen.

56 kr

Garanterad och trygg e-handel

Nu behöver du inte någon kapsylöppnare när du ska öppna ditt hembryggda öl. Med RipCap-kapsyler öppnar du enkelt flaskan genom att bara dra i ringen. Superenkelt! Alla våra RipCap-kapsyler är även gjorda av aluminium och sopsorteras därav i aluminium. Dessa kapsyler är mycket användarvänliga och högt uppskattade av hembryggare världen över. RipCap-kapsyler ses ibland på vissa kommersiella öl, men hembryggare har haft svårt använda dessa då det har varit svårt att få tag på en kapsyförslutare för dessa typer av kapsyler - tills nu! Nu har vi äntligen fått in en kapsyleringsapparat för förslutning av RipCap-kapsyler. Du hittar den här › 

Säkerställer en färsk och smakrik dryck

Våra RipCap-kapsyler är helt gjorda i aluminium och vi erbjuder dessa i en mängd olika färgalternativ. Notera dock att dessa kapsyler även finns i stål och stålkapsylerna går inte att försluta med ovan nämnda kapsyleringsapparat, utan den är tillverkad för att försluta endast RipCap-kapsyler i aluminium.

RipCap-kapsyler har utvecklats för att möta behoven hos dagens konsumenter som önskar lättanvända kapsyler som är snabba och enkla att öppna. Kapsylerna är också utformade för att säkerställa att drycken förblir färsk och inte utsätts för luft eller andra yttre faktorer som kan påverka smaken och kvaliteten. Kapsylerna är även lätta att återvinna då de är gjorda helt i aluminium, vilket bidrar till en mer hållbar livsmedelsindustri.

Bra att veta om RipCap-kapsyler

  • Dessa kapsyler är gjorda av 100 procent återvinningsbar aluminium.
  • Kapsylerna säkerställer en färsk och smakrik produkt.
  • Finns i en mängd olika färgalternativ.
  • Ingen kapsylöppnare behövs för att öppna flaskor med RipCap-kapsyler.
0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Ölkapsyler RipCap Silver 70-pack
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris