Ölkapsyler RipCap Svart 70-pack

I lager Vikt: 150 g
SKU
ÖT274
Snabb överblick

Har du ingen kapsylöppnare? Ingen fara. Med RipCap-kapsyler öppnar du enkelt flaskan genom att bara dra i ringen. Det kan inte bli enklare än så!

56 kr

Garanterad och trygg e-handel

Har du ingen kapsylöppnare? Ingen fara. Med RipCap-kapsyler öppnar du enkelt flaskan genom att bara dra i ringen. Det kan inte bli enklare än så! Våra RipCap-kapsyler är gjorda av aluminium och därav också enkla att sopsortera. Kapsylerna är mycket enkla att använda och väldigt  uppskattade av alla som behöver försluta sina flaskor med kapsyler för att drycken ska hålla sig fräsch och god. Dessa kapsyler brukar då och då dyka upp på vissa kommersiella öl, men för hembryggaren har det varit svårare att använda sig av dessa typer av kapsyler då det inte erbjudits någon kapsylförslutare som kan göra jobbet - förrän nu! Nu har vi äntligen fått in en kapsyleringsapparat som fungerar för RipCap-kapsyler och du hittar den här › 

Försluter din flaskor och behåller kvaliteten

Med RipCap-kapsyler helt gjorda i aluminium erbjuder vi också en stor variation på färger. Notera dock att dessa typer av kapsyler även finns i stål och att stålkapsylerna tyvärr inte går att försluta med kapsyleringsapparaten gjord för aluminiumkapsyler, utan den är tillverkad endast för RipCap-kapsyler i aluminium.

Denna kapsyltyp har utvecklats för att möta behoven hos dagens konsumenter som vill ha lättanvända kapsyler som är enkla att öppna. Kapsylerna säkerställer också mycket väl produktens färskhet och kvalitet och att den inte utsätts för luft eller andra yttre faktorer som kan påverka kvalitet på smak och lukt till det sämre. Våra RipCap-kapsyler är som sagt även lätta att återvinna då de är gjorda i återvinningsbart aluminium, vilket bidrar till en mer hållbar miljö.

Bra att veta om RipCap-kapsyler

  • Kapsylerna är 100% återvinningsbara.
  • Du håller dina drycker tätt förslutna så att kvaliteten bibehålls under en lång tid.
  • Vi erbjuder många olika färger på våra RipCap-kapsyler.
  • Nu behöver du ingen kapsylöppnare längre, utan du öppnar dina flaskor genom att bara dra av kapsylen från flaskhalsen.
0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Ölkapsyler RipCap Svart 70-pack
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris